Telefonų modeliai > x6x

m55 laidas ir cx65

<< < (8/10) > >>

Zakix:
Del com'o tai tiksliai nzn, bet bet manau kad tu turbut nelabai moki pasijinkt  ::) Pasiskaitinek sitoj temoj ir "CX65 laidas" temoj apie pajungima, gal pades. Jei nepades tai klausk konkreciai kas nepavyksta!

pix:
Karoce,sia savaite nusipirxiu usb originala is salono,jei dabar kas nors neveix,pazaisiu su telefu puzle ;D Ir siaip,labiau apsimoketu originala pirkt(maciau 44.99lt),ar turgui ieskot papigiai? :-\

Zakix:
Tai aisku kad originalas yra giariausiai, bet del pinigu trukumo daugelis perka "padelkas". As su dca510 neoriginalu kol kas ka bandziau tai viskas buvo ok. Tik nezinau kaip butu del pachinimo ir SW perrasymi. Nuspresk ko tau is to kabelio reikes ir ar turi pinigu :P tada jau galvok ka nori pirkt. Visi usb "fuflo" iki 39LT.

Originalus kabeliai buna su driveriais, o ar dar ten kas yra tai nzn. Pirk original ir sedek sau ramia galva - kai baigsis garantija galesi tada gadint telefona :P

pix:
siaip geram dalykui nereikai saibu pagailet ;) Kol dar garantija yra,tikrai nesiruosiu kapitalini jam daryti,man tik fotkes,geimsus ir panasias nesamones persikelt reikia :) O,nezinai,salone su programom kabeli duoda?kazko neuzejo paklaust :-[...

zhukas:
nzn mano dca510 neorgialus aisku viskas veikia ir viskas tvarkoj kolkas us nieko nesusidureu jokiom problemom kuriu neitu ispresti o kai turi interna tia nelabai rupi ar duoda pragramine irgan o us neorginaliu tikria duoda ir man ank kito kompo su XP windovsais neriekejo patis vindowsai susirado viska

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją