Ne į temą > Kita
4D kino teatras.
nerwaz:
Nezinau.. Bet is tikruju koks skirtumas. Vistiek nuo to vaizdas ten nepasikeis.. Bet kai buvau 3D filme snypu vakiuciai 3 vaizdu nepalyginsi.. Ten tik siaip viskas lyg is ekranoislinde o cia viskas sukasi aplink tave. :)
Beje tokiu bobuciu buna ;] (išsigimimas) ;D ;D
CRONUS:
na seip kiek znau tai 4D yra tas pats 3D + laikas
o tikrai nemanau kad tam 4D kino teatre perkelineja laike :P
Zakix:
Man panasiau, kad ten 3D + ivairus papildomi efektai. Tokie kaip minojo: vejelis, kazkokia dregme ir pan. o kad vaizdas matomas 360 laipsniu aplinkui tai nereiskia, kad ten kita erdve nei 3D, tiesiog tu ja matai visur :)
Paprasciausias supratimas apie tas erdves ;)
1-oji erdve tai yra parasciausioji tiese. 2D, tai lauzta pirmoji erdve, jau matomos dvi projekcijos (x, y, z=0 arba nera). 3D, tai lauzta 2D erdve ir yra 3 projekcijos (kaip shaz0 minejo x, y, z). Tai aisku, kad 4D turetu but lauzta 3D erdve ::) Bet kaip ji atrodo ir kaip isvest ta 4 projekcija nelabai kas zino. Be to zmogus aplinka suvokia tik 2D erdveje :)
Tkiuos supratot ka norejau pasakyt ;D
nerwaz:
Seip jau esu kazkur girdejas (nesijuokit jei ka ;)) Kad zmogus gyvena ir susivokia sesiamateje erdveje ;)
P.S. Ten buvo parasytas web adresas tik dabar tiksliai nebeatsimenu gal kas iššifruosit :) : http://www.hytechinics.com ar panasiai..
Zakix:
....siasiamateje ;D Kaip minejau girtas galeciau daug papasakot ;D :P ....uzteks, baigiu sita tema 8)