Telefonų modeliai > Samsung |
Samsung X700 |
<< < (11/12) > >> |
edvinas55:
na stai... nzn ar daznai taip buna, bet po 1.5menesio man sugedo mp3 playerio playlistas... mttc gedima apibudino "neveikia mp3 playeris", po poros dienu paziuriu saite - "gedimu nerasta" (: paskambinau ir dar karta isaiskinau. tikiuosi uzteks softa perrasyt.... patiems dar nebuvo jokiu gedimu?? |
Retesas:
--- Citata iš: edvinas55 Birželio 03, 2006, 20:18 ---na stai... nzn ar daznai taip buna, bet po 1.5menesio man sugedo mp3 playerio playlistas... mttc gedima apibudino "neveikia mp3 playeris", po poros dienu paziuriu saite - "gedimu nerasta" (: paskambinau ir dar karta isaiskinau. tikiuosi uzteks softa perrasyt.... patiems dar nebuvo jokiu gedimu?? --- Baigti citatą --- Man jokiu gedimu. Stebiuosi, kaip cia jums kazkas gandam, gal malat labai? O kad m55 narsykle geresne nei x700 nereikia tokiu ereziju svaigt. Tai gal m55 uz x700 isvis aplamai geresnis? |
Retesas:
Beje, norejau paklausti gal kas zinote. Vat su java kelimu viskas gerai, bet kas ten yra java uploarediui? Pas mane tokia problkema: kai tik atsisiunciu .jad arba .jar zaidima uploaderis isvis ju nemato? Su kokia programa juos reikia atidaryti? |
edvinas55:
retesas, malu as ta x700, ypac mp3, bet tai nuo to gesti neturetu.. na, matau neturejau siemenso, tai ir nezinai kas ten patogiau, kas ne. del java - ten turi buti 2 failai kartu - jad ir jar. tada uploaderis "mato" ;) |
Retesas:
--- Citata iš: edvinas55 Birželio 06, 2006, 23:13 ---retesas, malu as ta x700, ypac mp3, bet tai nuo to gesti neturetu.. na, matau neturejau siemenso, tai ir nezinai kas ten patogiau, kas ne. del java - ten turi buti 2 failai kartu - jad ir jar. tada uploaderis "mato" ;) --- Baigti citatą --- Vat tu labai klysti as turejau siemensa: cx75. Po jo pasakiau, kad tai - paskutinis mano siemensas. :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |