Telefonų modeliai > Ką pasirinkti...
Ka imti CX75 Ar E398? Kokie pagrindiniai skirtumai tarp ju ?
Iceman:
--- Citata iš: asas Sausio 11, 2006, 01:20 ---Aš t flash kortelių neskubėčiau i pliusus rašyti.. Jos gan rangios, palyginti su rs-mmc :)
--- Baigti citatą ---
Nera jos tokios brangios
Kaina pvz. 128MB T-Flash ir RS-MMC nieko nesiskiria, 256 MB T-Flash keliais litais didesne uz RS-MMC
Be to kaip pastebejau kiti telefonu gamintojai irgi pradeda naudoti T-Flash.
Simply_Awake:
--- Citata iš: Iceman Sausio 11, 2006, 11:27 ---
--- Citata iš: asas Sausio 11, 2006, 01:20 ---Aš t flash kortelių neskubėčiau i pliusus rašyti.. Jos gan rangios, palyginti su rs-mmc :)
--- Baigti citatą ---
Nera jos tokios brangios
Kaina pvz. 128MB T-Flash ir RS-MMC nieko nesiskiria, 256 MB T-Flash keliais litais didesne uz RS-MMC
Be to kaip pastebejau kiti telefonu gamintojai irgi pradeda naudoti T-Flash.
--- Baigti citatą ---
Čia tai tiesa, dabar daug kas iš telefonų gamintojų prie micro SD pereina..
mobile-review net rašė, kad gali būti jog kitais metais bus šių kortelių stygius.
ciurlionis:
Dekuj, kad padejot apsispresti, nors siaip as irgi galvojau, kad CX75 geresnis, nes daug kas sako, kad su motorolu softu problemos.
smiriukas:
--- Citata iš: ciurlionis Sausio 10, 2006, 23:23 ---Ka jus rinktumetes ir kodel?
--- Baigti citatą ---
Na as imciau motorola :) esu turejas ir ta siemens ir ta motorola bet kazkajp siemens nieko ipatingo nes ten fotiko kokybe tai >:( mptrioshkes irgi lievaj veza... O motorola tai fotiko kokybe dar blogesne uz siemens :D bet mptrioshkes lb grazej atkuria :) tiek per ausines tiek per garsiakalbi :) vis del to juk mtv telefas :) jei ka nusisnekejau plz nepykit zmones :)
Dissss:
Ka cia varot ant motorolu tas cx75 irgi sudo kruva kaip ir e398 bet motorola geresne sudo kruva negu tas cx75 garsas tai kaip kaskokio cypliau ne telefo o va e398 tai gerai trauke :) :D ;D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją