Ne į temą > Kita |
IRC #mobiles citatos |
<< < (8/14) > >> |
CRONUS:
--- Citata ---[22:27] <Mikaz> na jei ten tu tai bent jau simpatishka esi, netik uzp**ti moki [22:28] <upa> jaja. p**imas mano hobi --- Baigti citatą --- |
EPoX`:
;D ;D ;D ;D ;D |
domas22:
--- Citata iš: CRONUS Rugpjūčio 30, 2006, 22:32 --- --- Citata ---[22:27] <Mikaz> na jei ten tu tai bent jau simpatishka esi, netik uzp**ti moki [22:28] <upa> jaja. p**imas mano hobi --- Baigti citatą --- --- Baigti citatą --- :o ;D |
upa:
:o >:( esu taip žiauriai pasipiktinus tokiu naglu mūsų brangaus lankytojo, forumo motinėlės :D , kanalo grietinėlės :D poelgiu, kad netgi nepagailėjau savo neįkainojamo laiko ir užsiregistravau šitam nei trys nei dešimt forume. ir norėjau psakyti BJAURYBĖ tu :P . kreipiuosi į mūsų gerbiamą, visų mylima ir vis dar kartais gyvą cronus. :D |
domas22:
--- Citata iš: upa Rugsėjo 03, 2006, 00:13 --- :o >:( esu taip žiauriai pasipiktinus tokiu naglu mūsų brangaus lankytojo, forumo motinėlės :D , kanalo grietinėlės :D poelgiu, kad netgi nepagailėjau savo neįkainojamo laiko ir užsiregistravau šitam nei trys nei dešimt forume. ir norėjau psakyti BJAURYBĖ tu :P . kreipiuosi į mūsų gerbiamą, visų mylima ir vis dar kartais gyvą cronus. :D --- Baigti citatą --- Musu forumas ir trys ir desimt neyzeidinek musu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D O cronus yra zmogus kaip ir mes visi ;) :-* |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |