Ne į temą > Kita
IRC #mobiles citatos
<< < (8/14) > >>
CRONUS:

--- Citata ---[22:27] <Mikaz> na jei ten tu tai bent jau simpatishka esi, netik uzp**ti moki
[22:28] <upa> jaja. p**imas mano hobi
--- Baigti citatą ---
EPoX`:
 ;D ;D ;D ;D ;D
domas22:

--- Citata iš: CRONUS  Rugpjūčio 30, 2006, 22:32 ---
--- Citata ---[22:27] <Mikaz> na jei ten tu tai bent jau simpatishka esi, netik uzp**ti moki
[22:28] <upa> jaja. p**imas mano hobi
--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
:o ;D
upa:
  :o >:( esu taip žiauriai pasipiktinus tokiu naglu mūsų brangaus lankytojo, forumo motinėlės :D , kanalo grietinėlės :D poelgiu, kad netgi nepagailėjau savo neįkainojamo laiko ir užsiregistravau šitam nei trys nei dešimt forume. ir norėjau psakyti BJAURYBĖ tu  :P . kreipiuosi į mūsų gerbiamą, visų mylima ir vis dar kartais gyvą cronus. :D
domas22:

--- Citata iš: upa  Rugsėjo 03, 2006, 00:13 ---  :o >:( esu taip žiauriai pasipiktinus tokiu naglu mūsų brangaus lankytojo, forumo motinėlės :D , kanalo grietinėlės :D poelgiu, kad netgi nepagailėjau savo neįkainojamo laiko ir užsiregistravau šitam nei trys nei dešimt forume. ir norėjau psakyti BJAURYBĖ tu  :P . kreipiuosi į mūsų gerbiamą, visų mylima ir vis dar kartais gyvą cronus. :D

--- Baigti citatą ---
Musu forumas ir trys ir desimt neyzeidinek musu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   O cronus yra zmogus kaip ir mes visi ;) :-*
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją