Ne į temą > Kita |
IRC #mobiles citatos |
<< < (10/14) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata ---[14:41] <geraslkkh> tiesa kad kai samsungai ( atlenkiami i isstumiami) kai jie yra atlenkti ar isstumti tai i juos neimano prisiskambint ar sms gaut? [14:41] <Kilbukas> :D [14:41] <Kilbukas> kas taip sakė? :D [14:41] <geraslkkh> nu girdejau taip nu --- Baigti citatą --- |
Menulius:
nu *CENSORED* rimtai taip sake man dedes draugas kad senesni samsungai taip dare nu tai ka as znau tai ir patikejau :D |
Kilbukas:
--- Citata iš: Menulius Rugsėjo 18, 2006, 20:40 ---nu *CENSORED* rimtai taip sake man dedes draugas kad senesni samsungai taip dare nu tai ka as znau tai ir patikejau :D --- Baigti citatą --- niekada netikėk jokiais draugų dėdėm - arba jie nieko nežino arba šiaip neturi ką veikt ir iš tavęs šaiposi :) |
Menulius:
jis nezinojo gal ka sako :D nes jis pasakojo mano dedei, kuris patikejo ir man taip perpasakojo po to :D |
Kilbukas:
--- Citata iš: Menulius Rugsėjo 19, 2006, 15:59 ---jis nezinojo gal ka sako :D nes jis pasakojo mano dedei, kuris patikejo ir man taip perpasakojo po to :D --- Baigti citatą --- hehe, čia turbūt kaip sugedęs telefonas :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |