Telefonų modeliai > x6x
Ivairiu FW + ir -
(1/19) > >>
Zakix:
Man pasitaiko, kad narsant wap'e issijungia telefonas, o tikriausiai todel kad kartais bandau ka nors greit daryt ir pradedu kita veiksma kol dar nebaige kraut. Turbut telefonas gauna apkrovima ir Shut Douwn.. ;D

Zinau dar viena defekta: kai kuriems buna taip kad po kokiu 6 menesiu telefono naudijimo (su SW12) pradeda streikuot "vairalazde" ir atmetimo klavisas.  "Vairalazde" pradeda judet visada zemyna ir ja buna sunku sustabdyt, o atmetimo klavisas kartais is vis nereguoja (viskas vienu kartu) :) bet SW pakeitimas viska sutvarko ;)
Ai dar viena prisiminiau ;D Neimanoma su sw12 sukurti rankiniu budu zymeliu, butinai reikia naudotis funkcija "paztymeti svetaine"  :-\ 8)
Iceman:
Kai pas buvo FW12 tai Wape nansant nei karto nebuvo issijunges. Man tik buvo kelis kartus nei is sio nei to rasant zinute issjunges (dar be to neveike photo editorius) >:( , bet atnaujinus FW, visos bedos dingo. :)
Del zimeliu, tai ant FW12 ne viena ju buvau sukures rankiniu budu... ;)
Zakix:
Zymeles man rankiniu nesikuria, ir dar 2 pazistamiem tas pat  :-\\\\
SeniZ:
Pradedant nuo S65 SW41 visi siemens telefonai tures galimybe atsinaujinti per \\\"Ora\\\" t.y. be jokiu kompu ir kabeliu si paslauga vadinama SWUOTA (SWUOTA - Software Update Over The Air )

Menu -> Extras ->Device manag.
Darknez:
nu ir kasgi ten gero?
tai jeigu sw41 ir te atsinaujini tai pasidaro  sw46 ar kazkas panasaus ane?
Nelabai noriu tiket nes jei update`o progse uzima apie10mb ir gan ilgokai trunka per pc su kabeliu, o ce se tau per gprs kurio greitis labai jau mazas ir t.t.
ten gal tik labai mazos smulkmenos ar panasei....

Beje neatsakei i mano praeitus du klausimus.

Nu va dabar viskas aisku.  ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją