Telefonų modeliai > x6x
Ivairiu FW + ir -
<< < (2/19) > >>
SeniZ:
Nuo 12tos versijos, uzsikeliau iki 41versijos. Pasiunciamas ne visas softas, o tik tos softo dalys kurios buvo pakeistos lyginant su senesne versija. Parsisiustu duomenu kiekis ~ 250 - 300 kb. Parsisiuncia .bin faila papraso isjungti / ijungti telefona. Startuodamas telefonas paleidzia updata ir po 2-5 min. naudojiesi telefonu su naujausia softo versija.
affix:
man tai ishsijungia kartais kai zadi java ish interneto siustus ....
bet to kokiem 5 pazystamiem ir man  po telefono turejimo praejus kokiam 1 men gal daugiau , atidarius baterijos dangteli klba baterija ir nesilaiko ...:D
OpinionDSC:

--- Citata iš: affix  Vasario 12, 2005, 00:40 ---man tai ishsijungia kartais kai zadi java ish interneto siustus ....
bet to kokiem 5 pazystamiem ir man  po telefono turejimo praejus kokiam 1 men gal daugiau , atidarius baterijos dangteli klba baterija ir nesilaiko ...:D

--- Baigti citatą ---
Nors baterija ir nesilaiko, bet neishkrenta. O del paluzimo tai patys geimai greiciausiai kalti, nes ash turiu ish pazystamo viena originalu gaves, tai ne kart nepakibo, o kiti (tie kur parsiusti) luzineja kas 4 paleidima.
Boubas:
na esu irases 41 kolkas jokiu problemu nepastebejau, veikia siek tiek greiciau bet cia tik po meniu zaidimai 3d stabdo (na bent jau bandziau tik 3d simiens rally) :)
zhukas:
nu ka susivareu 41 nu nieko visai greitesnis biski nu dar daugeu nepastebejau pasikeitimu ai dar ira tosk dalikask ai muzikeles klausai pagal musica mirksi sviesikes tik nezinu ar ankceu to nebuvo bet nepatinka kad kai klausai ispraziu lb tylei o poto garseja ant anos versijos to nebudavo bent jau perklausant
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją