Ne į temą > Sportas |
Stangizmas |
<< < (7/12) > >> |
auris264:
:D " sau smagiai, neskubant ir nesikankinant " Tai tau nieko nesako? P.S.: Geriau nei nieko. |
smiriukas:
Na žaidimus mečiau maždaug nuo vasaros pradžios ir žiūriu, kad per tiek laiko man jų visai netrūksta. O sportas visai neblogai manau. Jau trečiasis mėnesis bus, kai einu sportuot. Ypatingų rezultatų nėra, bet aš jų ir nesitikiu, vis gi dėl savęs sportuoju, o ne dėl to, kad pasirodyt. ;) |
IMaGine:
--- Citata iš: auris264 Lapkričio 07, 2009, 18:17 --- :D " sau smagiai, neskubant ir nesikankinant " Tai tau nieko nesako? P.S.: Geriau nei nieko. --- Baigti citatą --- Na aš taip pat neskubėdamas, nuo 3 iki 10 padareu per savaite. |
auris264:
--- Citata --- Na aš taip pat neskubėdamas, nuo 3 iki 10 padareu per savaite. --- Baigti citatą --- Šaunu, kiek dabar padarai prisitraukimų? :) |
IMaGine:
--- Citata iš: auris264 Lapkričio 08, 2009, 17:43 --- --- Citata --- Na aš taip pat neskubėdamas, nuo 3 iki 10 padareu per savaite. --- Baigti citatą --- Šaunu, kiek dabar padarai prisitraukimų? :) --- Baigti citatą --- Nežinau, mokslai, lauke šalta, tai ir nebeišeina :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |