Telefonų modeliai > Siemens
KAs gali padeti su Siemens C60
(1/5) > >>
argentas:
sveiki, gal zinot is kur butu galima parsisiusti visa programine iranga, turiu omeny ne kazkokus zaidimus, o pacia telefono veikimo programa, tipo "operacine sistema". Telefonas kazko sudurniavo, idejus sim kortele nereaguoja i mygtuku paspaudima, spaudinek ka nori, jis neveikia, net isjungti neina, tik isemus baterija issijungia. MAnau reiktu perinstaliuoti, bet va problema, nerandu niekur programines irangos. Gal kas galit padeti?..
Wyshniukas:
SIEMENS C60 LG91 FW23 FF
C60 LG91 FW27 WinSwup
V_Klay 3.3
Freia10
gytux:

--- Citata iš: argentas  Sausio 20, 2006, 12:02 ---sveiki, gal zinot is kur butu galima parsisiusti visa programine iranga, turiu omeny ne kazkokus zaidimus, o pacia telefono veikimo programa, tipo "operacine sistema". Telefonas kazko sudurniavo, idejus sim kortele nereaguoja i mygtuku paspaudima, spaudinek ka nori, jis neveikia, net isjungti neina, tik isemus baterija issijungia. MAnau reiktu perinstaliuoti, bet va problema, nerandu niekur programines irangos. Gal kas galit padeti?..

--- Baigti citatą ---
man tas pats buvo su cx65, tai kiek pamenu sw perrasymas nepadejo...
todel nesiau y garantini, tai perrase fullflash. bet po savaites vel tas pats buvo... tai issiaiskinau kad buvau kazkokia lieva tema uzsidejes ir grynai del to nereagavo mygtukai... Jei turi kabeli ilisk i pasleptus diskus ir viska ka rasi ten ijungtos temos istrynk ;) man bent jau padejo :D
Wyshniukas:

--- Citata iš: gytux  Sausio 20, 2006, 17:10 ---man tas pats buvo su cx65, tai kiek pamenu sw perrasymas nepadejo...
todel nesiau y garantini, tai perrase fullflash. bet po savaites vel tas pats buvo... tai issiaiskinau kad buvau kazkokia lieva tema uzsidejes ir grynai del to nereagavo mygtukai... Jei turi kabeli ilisk i pasleptus diskus ir viska ka rasi ten ijungtos temos istrynk ;) man bent jau padejo :D

--- Baigti citatą ---

Truputi kaip matau maisai klases telefonu :P Jis kalba apie C60 o tu apie CX65...ir C60 nera pasleptu disku, ten ir taip atrodo apie ~2MB vietos tik.
Beto as jam ikeliau ir FF ir FW su visom reikalingos programom, linkai jei ka auksciau...
gytux:
niu jo biskuty suklydau... galvojau apie c65 snekam ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją