Kita > Geležis |
Jungiamumo problema ir ar tikrai DCA-510? |
<< < (2/4) > >> |
gytux:
idomus cia kabelis... :-\ tokio dar neregejes ;D is kur tu ji gavai? |
CRONUS:
kad man rodos cia net ne siemens originalus kabelis kodel ant pacio kabelio parasyta "USB Data Cable" ??? o ne DCA-510 greiciausiai tai bus DCA-540 paziurek ka raso kai pajungtas kabelis ir suspaudzius *#06# |
Unguriukas:
Mano manymu antrojoje foto tas "pyzdukas" kuris jungiasi i kompa prilygsta blokeli viduryje. O gal klystu? Nes man atrodo i ji viskas bus sukista tas pats kas i blokeli iprastuose DCA-510 kabeliuose. |
JMas:
--- Citata iš: CRONUS Sausio 27, 2006, 15:52 ---kad man rodos cia net ne siemens originalus kabelis kodel ant pacio kabelio parasyta "USB Data Cable" ??? o ne DCA-510 greiciausiai tai bus DCA-540 paziurek ka raso kai pajungtas kabelis ir suspaudzius *#06# --- Baigti citatą --- Na tas ir yra idomu. Kad pajungus CX65 ir paziurejus *#06# Nerodo. Raso: Acc: plugged in: Va taip. Ten tuscia po plugged in. Bet veikia pacinu, Explorinu, AT Enabler naudoju. Kitaip neveikia |
CRONUS:
mano manymu bus DCA540 su juo galima visa tai daryt bet FW neperrasysi ir isvaizda kaip DCA540 DCA-540 DCA-510 taip kad :-\ --- Citata iš: JMas Sausio 28, 2006, 13:51 ---pajungus CX65 ir paziurejus *#06# Nerodo. Raso: Acc: plugged in: --- Baigti citatą --- taip buna kai neoriginalus kabelis |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |