Kita > Geležis |
kaip padaryti kad krautu telefona? |
(1/2) > >> |
Ignasass:
turiu kabeli ant jo yra jungtukas ir ant dezutes uzrasyta csb cable atsidares paziurejau kad ant microschemos uzrasyta pl-2303hx telefone uzrasius *#06# acc:plugged in ir daugiau nieko gal kas galite padeti man padaryti is sito laido i kraunama man daugiau nieko nereikia kad tik krautu nes upgradint fw man neaktualu:) plz atrasykit kuo greiciau! dekui. |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Ignasass Sausio 22, 2006, 17:24 ---turiu kabeli ant jo yra jungtukas ir ant dezutes uzrasyta csb cable atsidares paziurejau kad ant microschemos uzrasyta pl-2303hx telefone uzrasius *#06# acc:plugged in ir daugiau nieko gal kas galite padeti man padaryti is sito laido i kraunama man daugiau nieko nereikia kad tik krautu nes upgradint fw man neaktualu:) plz atrasykit kuo greiciau! dekui. --- Baigti citatą --- http://www.mobiles.lt/index.php/topic,376.0.html |
Ignasass:
tnkx |
Ignasass:
tai pl tipo su mano kabeliu eina fw atnaujint? ar tik eis kai prilituosiu rezistroriu(s) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Ignasass Sausio 22, 2006, 18:38 ---tai pl tipo su mano kabeliu eina fw atnaujint? ar tik eis kai prilituosiu rezistroriu(s) --- Baigti citatą --- Tiesiog PL2303 yra DCA510 kopija, su tokiu kabeliu galima atnaujint FW ir dar krovima turet. Siaip daba galetum atnaujint FW x55 serijos telefonams, o nuo x65 jau nelabai...tipo reikia tuos prilituot. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |