Ne į temą > Filmai |
Pimp My Ride |
<< < (3/4) > >> |
CRONUS:
ir as pagaliau paziurejau praeito sezono 18 daliu visai noreciau kad man koki zapuka perdarytu tik va ar ilgai ji lietuvoj issaugotum tai nznau :-\ :) |
Wyshniukas:
V&G Styling firmele irgi neblogai daro, man dar net geriau nei AutoModerna ;D Vienas is ju sedevru |
Wyshniukas:
O daba jau pradejo rodyt Pimp my ride UK. Neteko uztaikyt paziuret, bet per MTV Hits reklamuoja kad Sundays @ 10P.M. Jauciu bus galima prisiziuret kaip perdarineja Londono taxi ar koki 3rate masinele, kuriu Anglijoj nemazai ;D Paziurekit Episode1, man bent jau patiko... PIMP MY RIDE UK STYLE |
Viliz:
man taip pat sitos laidos patinka ;) pastebejau kad amerikieciai daugiau stengiasi prie automobilio isvaizdos o UK style daro kaip tik atvirksciau , prideda i auto visokiu prikolu . kaip DVD lcd ar kita ... o kurie geresni spreskit patys :) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Viliz Rugpjūčio 21, 2005, 23:19 ---man taip pat sitos laidos patinka ;) pastebejau kad amerikieciai daugiau stengiasi prie automobilio isvaizdos o UK style daro kaip tik atvirksciau , prideda i auto visokiu prikolu . kaip DVD lcd ar kita ... o kurie geresni spreskit patys :) --- Baigti citatą --- Na net nzn, amerikieciai irgi visokio sudo prikisa, kam po apacia atsarginio rato vidury lcd...logiskumo nulis ;D Manau tuning ir yra prasme, kad kuo daugiau ir kuo sustriau padaryt neesme kokia masina yra kad ir zapas ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |