Ne į temą > Filmai
Pimp My Ride
<< < (3/4) > >>
CRONUS:
ir as pagaliau paziurejau praeito sezono 18 daliu
visai noreciau kad man koki zapuka perdarytu
tik va ar ilgai ji lietuvoj issaugotum tai nznau :-\ :)
Wyshniukas:
V&G Styling firmele irgi neblogai daro, man dar net geriau nei AutoModerna ;D Vienas is ju sedevru
Wyshniukas:
O daba jau pradejo rodyt Pimp my ride UK. Neteko uztaikyt paziuret, bet per MTV Hits reklamuoja kad Sundays @ 10P.M. Jauciu bus galima prisiziuret kaip perdarineja Londono taxi ar koki 3rate masinele, kuriu Anglijoj nemazai ;D Paziurekit Episode1, man bent jau patiko...

PIMP MY RIDE UK STYLE
Viliz:
man taip pat sitos laidos patinka ;) pastebejau kad amerikieciai daugiau stengiasi prie automobilio isvaizdos o UK style daro kaip tik atvirksciau , prideda i auto visokiu prikolu . kaip DVD lcd ar kita ... o kurie geresni spreskit patys  :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: Viliz  Rugpjūčio 21, 2005, 23:19 ---man taip pat sitos laidos patinka ;) pastebejau kad amerikieciai daugiau stengiasi prie automobilio isvaizdos o UK style daro kaip tik atvirksciau , prideda i auto visokiu prikolu . kaip DVD lcd ar kita ... o kurie geresni spreskit patys  :)

--- Baigti citatą ---

Na net nzn, amerikieciai irgi visokio sudo prikisa, kam po apacia atsarginio rato vidury lcd...logiskumo nulis ;D
Manau tuning ir yra prasme, kad kuo daugiau ir kuo sustriau padaryt neesme kokia masina yra kad ir zapas ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją