Telefonų modeliai > Kiti
Sagem MY-V65 <-> PC
<< < (2/2)
Wyshniukas:

--- Citata iš: Skinaz  Vasario 11, 2006, 15:50 ---nu nzn supranti man rodo com5 beat man reik kad butu priconectinta prie com3... o pakeist neina arba nemoku ???

--- Baigti citatą ---

My Computer --> Manage (Su desiniu peles klavisu) --> Device Manager --> Ports --> Kabelio pavadinimas ir portas --> Properties --> Port Properties --> Advanced --> Com Port Number
Skinaz:
dw pasakykit kas nors menegeriu ant sagem my v65 ir saita ish kur galim atsisiust plz.... ;Dneas mennegeris kur buwo prei kompakto tai gali ikelti tik muzika ir paweikslelius plz....
Wyshniukas:

--- Citata iš: Skinaz  Vasario 12, 2006, 13:31 ---dw pasakykit kas nors menegeriu ant sagem my v65 ir saita ish kur galim atsisiust plz.... ;Dneas mennegeris kur buwo prei kompakto tai gali ikelti tik muzika ir paweikslelius plz....

--- Baigti citatą ---

Jeigu niekas daugiau nepades siulau tada www.google.lt naudotis ;D
Siaip gali net tokio software ir nebuti, tiesiog gal Sagem neturi tokios flexmemory narsymo galimybes.
lokys25:
Kazkada esu turejes V65 zidimus susikeldavau per IRDA adapteri,PC net papildomo softo nereikedavo is karto atpazindavo telefona.Dar gali pasiziureti cia http://www.planetsagem.com/index.php?name=tools
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją