Telefonų modeliai > x7x |
Siemens C75 softas prie USB irdos adapterio |
(1/1) |
Votanas:
Vat susiduriau su tokiu reikalu nusipirkau irdos adapteri ir prijungiau prie kompo parsisiunciau noskes softus veikia, siucnhiu savo siemensui C75 nu ir ne viens neveikia :) taigi gal kas turit koki tinkanti softa? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Votanas Vasario 13, 2006, 20:12 ---Vat susiduriau su tokiu reikalu nusipirkau irdos adapteri ir prijungiau prie kompo parsisiunciau noskes softus veikia, siucnhiu savo siemensui C75 nu ir ne viens neveikia :) taigi gal kas turit koki tinkanti softa? --- Baigti citatą --- Jeigu gerai supratau, tai tau reikalingi explorer'iai :) 1. PAIESKA 2. SiMoCo tik kai paleidi reikia nustatymuos programos search ports padaryt kad surastu kuri porta naudoja IrDA adapteris 3. Naudot MPM parsisiuntus is www.siemens-mobile.com 4. VNavigator Siemens FlexExplorer tik kad reikia pasidaryt EN kalba pasileidus programa |
Votanas:
nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Votanas Vasario 13, 2006, 23:19 ---nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo --- Baigti citatą --- Prijungi IrDA adapteri, ijungi IrDA telefone ir sakykim padejus prie to adapterio turetu but kazkoks veiksmas, jeigu nera jo...tai pabandyk siust koki faila is telefono i pc. Beje dar prisiminiau kad gali buti programines versijos problema, ka reikstu kad reikia nest i garantini kad atnaujintu ji, nes kazkuriam kitam forume zmogus irgi buvo susidures su tokia problema :) |
Votanas:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 14, 2006, 00:01 --- --- Citata iš: Votanas Vasario 13, 2006, 23:19 ---nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo --- Baigti citatą --- Prijungi IrDA adapteri, ijungi IrDA telefone ir sakykim padejus prie to adapterio turetu but kazkoks veiksmas, jeigu nera jo...tai pabandyk siust koki faila is telefono i pc. Beje dar prisiminiau kad gali buti programines versijos problema, ka reikstu kad reikia nest i garantini kad atnaujintu ji, nes kazkuriam kitam forume zmogus irgi buvo susidures su tokia problema :) --- Baigti citatą --- xmmm tikriausiai taip ir yra :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |