Telefonų modeliai > x7x
Siemens C75 softas prie USB irdos adapterio
(1/1)
Votanas:
Vat susiduriau su tokiu reikalu nusipirkau irdos adapteri ir prijungiau prie kompo parsisiunciau noskes softus veikia, siucnhiu savo siemensui C75 nu ir ne viens neveikia :)  taigi gal kas turit koki tinkanti softa?
Wyshniukas:

--- Citata iš: Votanas  Vasario 13, 2006, 20:12 ---Vat susiduriau su tokiu reikalu nusipirkau irdos adapteri ir prijungiau prie kompo parsisiunciau noskes softus veikia, siucnhiu savo siemensui C75 nu ir ne viens neveikia :)  taigi gal kas turit koki tinkanti softa?

--- Baigti citatą ---

Jeigu gerai supratau, tai tau reikalingi explorer'iai :)
1. PAIESKA
2. SiMoCo tik kai paleidi reikia nustatymuos programos search ports padaryt kad surastu kuri porta naudoja IrDA adapteris
3. Naudot MPM parsisiuntus is www.siemens-mobile.com
4. VNavigator Siemens FlexExplorer tik kad reikia pasidaryt EN kalba pasileidus programa
Votanas:
nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo
Wyshniukas:

--- Citata iš: Votanas  Vasario 13, 2006, 23:19 ---nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo

--- Baigti citatą ---

Prijungi IrDA adapteri, ijungi IrDA telefone ir sakykim padejus prie to adapterio turetu but kazkoks veiksmas, jeigu nera jo...tai pabandyk siust koki faila is telefono i pc. Beje dar prisiminiau kad gali buti programines versijos problema, ka reikstu kad reikia nest i garantini kad atnaujintu ji, nes kazkuriam kitam forume zmogus irgi buvo susidures su tokia problema :)
Votanas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 14, 2006, 00:01 ---
--- Citata iš: Votanas  Vasario 13, 2006, 23:19 ---nu nezinau paieska naudojaus tiek kad man ne viena neveikia nerando telefono tipo

--- Baigti citatą ---

Prijungi IrDA adapteri, ijungi IrDA telefone ir sakykim padejus prie to adapterio turetu but kazkoks veiksmas, jeigu nera jo...tai pabandyk siust koki faila is telefono i pc. Beje dar prisiminiau kad gali buti programines versijos problema, ka reikstu kad reikia nest i garantini kad atnaujintu ji, nes kazkuriam kitam forume zmogus irgi buvo susidures su tokia problema :)

--- Baigti citatą ---

xmmm tikriausiai taip ir yra :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją