Programos > Įvairūs įrankiai

paveiksliuku darymas

Puslapiai: << < (2/4) > >>

haumeriux:

e zmones pasakykit is kur gaut ta programa?su kuria  cx65 paveiksliukus darot????? ??? >:(

Wyshniukas:

--- Citata iš: haumeriux  Spalio 05, 2005, 11:46 ---e zmones pasakykit is kur gaut ta programa?su kuria  cx65 paveiksliukus darot????? ??? >:(

--- Baigti citatą ---

http://www.cx65.de/fileadmin/modopo/software/x65WallpaperMaker.zip

Siaip gali ir su Microsoft standartiniu nuotrauku redagatorium (Is Office 2003) su funkcija Crop :)

Nezinomas:

x65WallpaperMaker kaip vakar bandziau lb jau prastos kokybes iskirpo man, kodel cia taip gali buti?? :-\

Wyshniukas:

--- Citata iš: Nezinomas  Balandžio 28, 2006, 07:53 ---x65WallpaperMaker kaip vakar bandziau lb jau prastos kokybes iskirpo man, kodel cia taip gali buti?? :-\

--- Baigti citatą ---

Nes nieko ispudingo ta programa :)
As bent jau naudoju Microsoft Office Picture Manager ir JPG Resizer...uztenka ju :)

Nezinomas:

bet kaip as naudoju kitas programiukes lb jau iskraipo arba neina paisidaryti reikiamo dydzio :-\ tai vat galvojau kad su ta program issispres, gal kas zinot panasia kokia programiuke??? kaip ta ten buva ;D buciau lb dekingas

--- Citata iš: Iceman  Vasario 17, 2005, 17:53 ---Man tai uztenka ACDSee programos sumazinti (pritaikyti X65 telefonui) galimybiu.  ;) Siaip su x65WallpaperMaker lengva irgi daryti, tik reikia geros kokybes nuotrauka tureti.

--- Baigti citatą ---
tipo kad butu geros rezoliucijos???  kaip gero skaitmeninio???

Puslapiai: << < (2/4) > >>

Eiti į pilną versiją