Programos > Įvairūs įrankiai
paveiksliuku darymas
haumeriux:
e zmones pasakykit is kur gaut ta programa?su kuria cx65 paveiksliukus darot????? ??? >:(
Wyshniukas:
--- Citata iš: haumeriux Spalio 05, 2005, 11:46 ---e zmones pasakykit is kur gaut ta programa?su kuria cx65 paveiksliukus darot????? ??? >:(
--- Baigti citatą ---
http://www.cx65.de/fileadmin/modopo/software/x65WallpaperMaker.zip
Siaip gali ir su Microsoft standartiniu nuotrauku redagatorium (Is Office 2003) su funkcija Crop :)
Nezinomas:
x65WallpaperMaker kaip vakar bandziau lb jau prastos kokybes iskirpo man, kodel cia taip gali buti?? :-\
Wyshniukas:
--- Citata iš: Nezinomas Balandžio 28, 2006, 07:53 ---x65WallpaperMaker kaip vakar bandziau lb jau prastos kokybes iskirpo man, kodel cia taip gali buti?? :-\
--- Baigti citatą ---
Nes nieko ispudingo ta programa :)
As bent jau naudoju Microsoft Office Picture Manager ir JPG Resizer...uztenka ju :)
Nezinomas:
bet kaip as naudoju kitas programiukes lb jau iskraipo arba neina paisidaryti reikiamo dydzio :-\ tai vat galvojau kad su ta program issispres, gal kas zinot panasia kokia programiuke??? kaip ta ten buva ;D buciau lb dekingas
--- Citata iš: Iceman Vasario 17, 2005, 17:53 ---Man tai uztenka ACDSee programos sumazinti (pritaikyti X65 telefonui) galimybiu. ;) Siaip su x65WallpaperMaker lengva irgi daryti, tik reikia geros kokybes nuotrauka tureti.
--- Baigti citatą ---
tipo kad butu geros rezoliucijos??? kaip gero skaitmeninio???