Telefonų modeliai > x7x
Padekit del Siemens CX75 prijungimo prie PC
Siemensius:
Sweiki! As turiu Siemens CX75 kai pirkau jo komplekte buvo USB laidas ir MPM programa. Bet kai instaliuoju MPM rodo No telephone connected . labai prasau padekit kas galit net man labai reikia prijunkt prie PC
Wyshniukas:
--- Citata iš: Siemensius Vasario 17, 2006, 21:14 ---Sweiki! As turiu Siemens CX75 kai pirkau jo komplekte buvo USB laidas ir MPM programa. Bet kai instaliuoju MPM rodo No telephone connected . labai prasau padekit kas galit net man labai reikia prijunkt prie PC
--- Baigti citatą ---
Is www.siemens-mobile.com/S75 parsisiusk nauja MPM versija ir DCA-540 driverius is http://mysiemens.tik.lt, irasyk, restart pc, prijunk kabeli su telefonu, suradus new hardware pasirink yes, this time only, tada advanced ir padaryk browse, nurodyk direktorija kur yra win2k driveriai (tiksliau kur parsiusti ir isarchyvuoti dca540 driveriai), continue anyway ir bus paskui uzrasas completed ir ready to use taskbar...gali jau jungti MPM.
Siaip tai yra parasyta forume, tiesiog reikejo perziuret X75, Siemens programos, Gelezis skiltis ;)
nerwaz:
Dar gali buti portas ne tas nustatytas. Pas mane taip buvo..
Markak:
As pirkau is salono cx75 ir gavau mpm diska su usb kabeliu,instaliavau diska, prijungiau kabeli ir apacioje irankiu juostoje atsirado new hardware found, paspaudziau ant paveiksliuko i kuri buvo parodyta, atsirado lentele biski kai ka suvedi paspaudineji next ir kazka instaliuoja.Poto restart pc prijungi kabeli ant pc spaudi sinhronizuot randa cx75 ir poto kiekviena kart prijungus jau gali kuo puikiausiai su pc waiksciot po telefa.
udrikas:
padekit man.man neranda cx75,kad ir ka daryciau.ir tai mane jau nervina.laidas DCA540
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją