Telefonų modeliai > Siemens |
Problemos atnaujinant FW |
<< < (26/34) > >> |
andrelis:
gal netycia su x65 flasheriu buvai pakeites phone model ? ash kadaise buvau vietoje M65 yrashiau zymens tai sw niekaip nejos atnaujint ir nesuprasdavau kodel galvojau kad del kabelio nes savadarbis bet paskui paaishkejo kad reikia M65 kad butu o ne zymens ;D |
Wyshniukas:
--- Citata iš: andrelis Lapkričio 03, 2005, 14:02 ---gal netycia su x65 flasheriu buvai pakeites phone model ? ash kadaise buvau vietoje M65 yrashiau zymens tai sw niekaip nejos atnaujint ir nesuprasdavau kodel galvojau kad del kabelio nes savadarbis bet paskui paaishkejo kad reikia M65 kad butu o ne zymens ;D --- Baigti citatą --- Kad cia jau is kitos serijos tokie tavo zygdarbiai :) Galejo but ir kabelis kaltas, gal baterijos per mazai buvo, ir gal blogai parsiustas update o gal ir ne taip ka dare :) |
augism:
Problema labai paika, pasirodo. Tiesiog iš kito puslapio atsisiunčiau SW ir viskas nuėjo. Nežianu, kodėl ten taip ??? |
andrelis:
radau viena geruli :) brolis turejo orginalu komini m55 kabeli nu ir su juo man failu kelnot neidavo net telefo mpm nerasdavo bet su winswupui shis kabelis puikiausiai veike ir perinstaliojau sw :) taip kad jeigu turit x55 kabeli galit su tuo kabeliu pabandyt ;) mano telefons m65 |
kirvis:
jokios cia naujienos nepasakiai :o ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |