Telefonų modeliai > Siemens
Problemos atnaujinant FW
<< < (29/34) > >>
Neziniukas:
 as tai dauk kartu meginau  bet pagaliau pavyko persirasyti 50sw su lt kalba cx65 lefejuj .. :)  bet labaj pakitimo nematau
JMas:
NU pas man tokios problemos. Pasileidziu programa... Na geriau paziurekit.
 np.puslapiai.lt/clip0004.avi Dydis 169KB
Neranda com3. pas mane DCA-510 Neoriginalus. Pachinu. Cx65.
Kai buna ijungtas ir isjungtas tas pats
Unguriukas:
Negaliu paziuret tavo filmuko nes esu mokykloj ir neleidzia nieko siust. Bet bandau spet ir tuo paciu klaust ar pas tave kabelis modifikuotas ta prasme pinai trumpinti?
Zakix:
Nu vot, susiruosiau atnaujint m55 sw :) Viskas ciki, bootcore nupachintas, FF padarytas.

Bandau leis winsvupa (sw91), nustatau COM4, reikiama boude rate ir spaudziant start uzkrauna viena skale ir ismeta kazkoki uzrasa (nepamenu koki). Vadinas reik taikyt si metoda:

--- Citata ---1. Programoje paspaudžiame START.
2. Prijungiame kabelį prie telefono (iš principo šioje vietoje gali prasidėti atnaujinimas. Jei neprasidėjo, atliekame 3 veiksmą).
3. Trumpai paspaudžiame telefono įjungimo/išjungimo mygtuką, tik taip, kad telefonas neįsijungtų.
--- Baigti citatą ---

Bet..... ::)   Ivyko kai kas idomaus ;D (2 kartus). Pirma kart istraukiant kabeli is tel, o antra kai isjungiau winsvupa  :-\  -- UZLUZO WIN ;D ..na tam tikra prasme. Perkrovus PC viskas ciki. Bet melynos spalvos ekrana jau buvau seniai mates ;D Ismete toki vaizdeli (prisegta foto)..

[prisegtas failas istrintas administratoriaus]
CRONUS:
DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL :-\
kokie draivai atsakingi uz MMPool ???
Spool tai znau kad priteris :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją