Telefonų modeliai > Siemens
Problemos atnaujinant FW
Darknez:
O man katik pavyko :) :P :P
Katik raseu sw43 (WinSup) ir uzluzo windows'ai, teko restarta daryt ir taip irgi mobas neysijunge, paskeu wel paleidau WinSup ir iskart nepasileido, nes mobas isjungtas, ten nuemeu Pre-Check ir paleidau dar paspaudinejau ant mobo raudona knopka ir uzsikure WinSup'as :)
Tai va jei kam vel iskils tokia pat problema, tikiuosi mano patirtas yvikis jum pades ;)
tautis123:
Ar galima FW atnaujinti per Infrared'a?
zhukas:
--- Citata iš: tautis123 Vasario 17, 2005, 16:54 ---Ar galima FW atnaujinti per Infrared'a?
--- Baigti citatą ---
deip ju tia ne viena kart kalbeta ne negalima galima tik su dca 510 ir dca 500 man rodosjau net nepamenu
W!RTU@L:
O kodel pvz. kai atnaujini softa SW41(WinSwup) ar SW43(WinSwup) tai kai uzkrauna 100% raso kad telephone still writting software it will take about 3.5min. ten tipo ir iskart meta uzrasa Telephone switches off o jis man tuo pat metu ISIJUNGIA o ne issijungia ....na tada as dar palaukiau koki pusvalandi ir nieko pasileidau tel. ir man pilna visokiu bugu pvz. kai irasineji garsa nerodo skaiciu meta kvadratus ir t.t. ir panasiai... ka daryti kad isvengti siu keblumu :P ::) ;)
Sneikius:
prasyciau pagalbos gal galit kas imesti kokiu nors linku tik ne is siemens mobile kur butu galima rasti naujausia Sw c65 varjantui u 301
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją