Telefonų modeliai > Siemens
Problemos atnaujinant FW
<< < (19/34) > >>
doncikas:
O kodėl negalima permetinėti su DCA-540 update i telefą? ( pas mane laidas tai DCA-540), o dabar nežinau ką daryti. Ar verta bandyti su šiuo laidu? ??? ??? ??? ???
Iceman:

--- Citata iš: doncikas  Kovo 08, 2005, 15:41 ---O kodėl negalima permetinėti su DCA-540 update i telefą? ( pas mane laidas tai DCA-540), o dabar nežinau ką daryti. Ar verta bandyti su šiuo laidu? ??? ??? ??? ???

--- Baigti citatą ---
Negalima todel, nes paprasciausiai Updaitas neranda sio (dca-540) kabelio... Jeigu surastu, tai galetu Updaitinti 8)
dieduska:
as dabar atnaujinau savo fw is 25 iki 41, ir nuo to laiko per laida negaliu prisijungti prie savo kabelio  :-\ Mano kabelis is x55 serijos neorginalus, bet pries updeitinant fw viskas buvo gerai. Gal kas zinot kas galejo nutikti ?  ???  ::)
sauliss:

--- Citata iš: dieduska  Kovo 31, 2005, 10:24 ---as dabar atnaujinau savo fw is 25 iki 41, ir nuo to laiko per laida negaliu prisijungti prie savo kabelio  :-\ Mano kabelis is x55 serijos neorginalus, bet pries updeitinant fw viskas buvo gerai. Gal kas zinot kas galejo nutikti ?  ???  ::)

--- Baigti citatą ---

Greičiausiai tau teks arba gražinti 25 versiją, arba truputį perdaryti kabelį, nes nuo 36 versijos daug kas skundžiasi, kad neoriginaliu kabeliu dirbti nebeįmanoma.
Paskaitinėk štai čia: http://www.mobiles.lt/patarimai/kabeliai/siemens_kabeliai
dieduska:
Sauliss dekui uz si straisniuka, bet as jau juo pasinaudojau pries dvi dienas, viskas ore  ;) Bet as tik varza litavau ne prie antgalio, o toj dezutej viduri laido. Bet man viskas dabar veikia ciki, bet vat sitas sw keitimas neveikia, naudoju CX65250100.xbz_update.exe, ir man jis neina, beda  :-\
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją