Kita > Geležis
CX75 korpusu Q & A
<< < (2/4) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: Siemensius  Vasario 20, 2006, 19:11 ---nu bet ten net sesiakampis atsuktuvas netinka ten reikia apvalaus

--- Baigti citatą ---

Nueini i elektronikos parduotuve ir nusipirki atsuktuva T5, kuris yra sesiakampis arba kitaip "zvaigzdute"...nesupratau kur tu izvelgiai problema.
Beje atsuktuvas tau gali kainuoti nuo 3Lt iki 15Lt, pagal kokybe cia jau kalbama ;)
EPoX`:
Sejp man dar reiktu schemos kaip nuimti dangtely kur fotiko objektyvas yra  :-[ :) :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: EPoX`  Vasario 20, 2006, 20:23 ---Sejp man dar reiktu schemos kaip nuimti dangtely kur fotiko objektyvas yra  :-[ :) :)

--- Baigti citatą ---

Manau nuemus pagrindini virseli bus dar keli varzteliai, kuriuos atsukus nusiims ir galine dalis ir turesi priejima prie kameros, bet va kam tau to reikia man kyla klausimas :)
EPoX`:
shejp del idomumo :) bet kazhkaip bijau as lyst :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: EPoX`  Vasario 20, 2006, 22:14 ---shejp del idomumo :) bet kazhkaip bijau as lyst :)

--- Baigti citatą ---

Betkoks telefono ardymas ne serviso, reiskia garantijos praradima ir t.t. ... cia taip raso garantiniam lape ;)
Nors atsukus graziai varztelius ju neibreziant brainu, galima labai graziai prasisukt. Mano SL55 buvo sidabriniai tai nesimate kad gal koki 20 kartu buvo ardytas ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją