Telefonų modeliai > DUK |
Siemens Programinės įrangos (FW) atnaujinimas (Instrukcija) |
<< < (4/11) > >> |
tobis:
ein kas gali buti as bandau apnaujinti is 12 i 43 bet kai dedu start rodo kad akumas issikrowes nors pries dedant start jis buwo pilnas o kai jau paspaudziau tel jis issijunge Nesi mates tokios temos "Problemos atnaujinant FW" ??? |
dieduska:
Va per si gera zmogu O|-) nors pasidare aisq kaip atsinaujinti, nors ir buvo iskile mazu problemu |
Wyshniukas:
Finalise the update process with the following steps: - enter PIN (SIM required) - press *#9999# on your keypad - press the "send" button and confirm with "yes" - turn off your mobile phone and switch it on again Info is www.my-siemens.com :) |
Revenger:
E zmones plz plz.. padekit. Parsisiunciau kazkoki CX65430300xbz_update.exe . Prijungiu moba per Data DCA 510 cable tada paleidziu ta exe. Raso Error reading new mobile SW. Not enough memory. Ka daryt?? Beja, duokit jai galit nepasenusius linkus is kur atsisisut tuos servisinius updeitus ir ta programa Siwupdate ar kaip ji ten.. ( cia as apie tuos dalykus minimus instrukcijos 2 variante ) |
augism:
Nutariau atsinaujinti į Sw50 S65. Vienu žodžiu atsidarau WinSwupa, spaudžiu Start, o jis man aiškina, kad mano kabelis su pakrovimu, tai nesaugu ir neleidžia updatinti. Spjaunu, dedu varną Pre-chek, išjungiu tel., spaudžiu Start, raudoną mygt. telefone, tada neranda telefono. Nieko nerašo, linija nebėga, žydras ekranas ir niekas nevyksta. Kankinuosi taip gal 5 min., tada netyčia padarau tokį atradimą. Išjungiu telefoną. Be varnos (taip taip, su išjungtu tel., be varnos) spaudžiu Start. Nu aišku, užrašo Could not ping mobile ir raudonas ekranas. Va tik tada dedu varną, spaudžiu Start ir spustelnu raudoną mygtuką. Ir viskas nueina. Nežinau kodėl taip, bet man kai antrą kartą taip atsitiko. Gal kam padės. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |