Telefonų modeliai > x7x
CX75 FW Update su DCA540
Hitman:
Updatinant telefa i fw23 ishmete error'a tipo kad nutruko rysys su telefonu ar kazkas pns ir nuo tada tel. nebeisijungia ishvis. Paspaudus ir palaikus mygtuka ijungti telefonas neisijungia bet kompas sureaguoja kad telefonas prijungtas taciau po 5 sec suskamba kompe kad telefonas atjungtas. Ar yra kokiu budu ji prikelti ar teks nesti i taisykla? Beje telefonas imtas ish tele 2 ir yra garantija. Paskaitinejes ji si foruma kiek supratau garantijos neprarandama atnaujinant softa tai noreciau paklaust jei nepavyks paciam prikelt telefna kur ji reiktu nesht i salona ir ar ten man sutvarkytu nemokamai ar nesti ten kur taiso telefonus ir kiek man tai kainuotu?
Unguriukas:
--- Citata iš: Hitman Kovo 03, 2006, 23:39 ---Updatinant telefa i fw23 ishmete error'a tipo kad nutruko rysys su telefonu ar kazkas pns ir nuo tada tel. nebeisijungia ishvis. Paspaudus ir palaikus mygtuka ijungti telefonas neisijungia bet kompas sureaguoja kad telefonas prijungtas taciau po 5 sec suskamba kompe kad telefonas atjungtas. Ar yra kokiu budu ji prikelti ar teks nesti i taisykla? Beje telefonas imtas ish tele 2 ir yra garantija. Paskaitinejes ji si foruma kiek supratau garantijos neprarandama atnaujinant softa tai noreciau paklaust jei nepavyks paciam prikelt telefna kur ji reiktu nesht i salona ir ar ten man sutvarkytu nemokamai ar nesti ten kur taiso telefonus ir kiek man tai kainuotu?
--- Baigti citatą ---
Jeigu turi FF ( BackUp) pasidares tai tikrai prikelsi. Jei ne tai manau reiks nest i taisykla. O del garantijos nesibaimink nenuims.
Jeigu nesi taisyt sakyk telefas pakibo rasant sms ar zaidziant na cia jau nuo tavo fantazijos priklauso ir kaip pakibo isemei baterija idejai ir nebeveikia.
Tiesa galima suvaryti kito Cx75 FF bet nesutaps IMEI numeriai ir telefas neisijungs taciau reikia kaskaip reikia sugeneruot IMEI o kaip cia jau ne mano galvai. :-\ Tiksliau dabar siais dalykais neuzsiimineju tai nzn ar kasnors naujo atsirado ar ne del siu dalyku. Luktelk tau turetu patart mano mokytojas Wyshniukas jis gal kanors zinos. :D
Wyshniukas:
Tu tikriausiai darei atnaujinima su originaliu kabeliu, kuris buvo komplekte, o tie kabeliai DCA540 netinka atnaujinimui FW...tik su DCA510 ir DCA500 galima.
Daba reiketu bandyti su WinSwup atnaujint vel bet dar uzdejus varneles atnaujinime PreCheck ir PostCheck, manau atsigautu, bet va reikia turet ta kabeli gera tureti...jeigu nieko nesigaus tada teks nesti i garantini ar BenQ-Siemens centra jeigu is Vilniaus esi.
Hitman:
Kodel netinka kabeliai kurie buvo komplekte? As buvai isirases FW12 ir viskas buvo ok o rasant FW23 praejus ten apie 10% ishmete klaida ir telefonas nebeisijungia. Turiu pasdares BackUp reikes bandyti prikelt jei nepavyks nesiu i salona. Beje jum kartai nebuna taip kad nei ish sio nei ish to pakimba telefons man taip anksciau kasdien pakibdavo o pastarasias 3sav nebepakibinejo.
Simply_Awake:
--- Citata iš: Hitman Kovo 04, 2006, 16:44 ---Kodel netinka kabeliai kurie buvo komplekte? As buvai isirases FW12 ir viskas buvo ok o rasant FW23 praejus ten apie 10% ishmete klaida ir telefonas nebeisijungia. Turiu pasdares BackUp reikes bandyti prikelt jei nepavyks nesiu i salona. Beje jum kartai nebuna taip kad nei ish sio nei ish to pakimba telefons man taip anksciau kasdien pakibdavo o pastarasias 3sav nebepakibinejo.
--- Baigti citatą ---
Nes komplektuose eina DCA540 kabeliai netinkami FW perrašymui.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją