Telefonų modeliai > Motorola
kada bus ROKR E2 ?
(1/5) > >>
M.AR.SH.:
man ydomu kada pasirodys sis mobas? begalo laukiu pasirodymu.niekur jo nerandu prekyboj.kiek zinau jo kaina yra normali.
Wyshniukas:

--- Citata iš: M.AR.SH.  Kovo 04, 2006, 08:50 ---man ydomu kada pasirodys sis mobas? begalo laukiu pasirodymu.niekur jo nerandu prekyboj.kiek zinau jo kaina yra normali.

--- Baigti citatą ---

Cia jau priklausys nuo operatoriu ir kas prekiauja telefonais. Kai kurie prekiautojai is skelbimu, tai priima uzsakymus norimam modeliui :)
Na as manyciau dar koki menesi tai reikes tikrai palaukti. Beje o kokia tu kaina girdejai kad bus?
Review http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml
M.AR.SH.:
na as kazkur maciau,kad kainuos 1099lt.cia tipo liet. kaina tokia.o kaip tau sis mobas?
Wyshniukas:

--- Citata iš: M.AR.SH.  Kovo 04, 2006, 12:20 ---na as kazkur maciau,kad kainuos 1099lt.cia tipo liet. kaina tokia.o kaip tau sis mobas?

--- Baigti citatą ---

Daba dar perskaiciau kad balandzio - geguzes menesi turetu pasirodyt ;)
Na man motorola ne prie sirdies, nebent V3 serijos, pagal duomenis tai jau eilinis telefonas su visom pagrindinem funkcijom. Manau galima nusipirkt E398 ir isirasyt Rokr E1 softa :)
As uz Siemens, tai siuo metu imciau SL75 arba S75 arba Samsung X700 ;)
M.AR.SH.:
pats turiu siemensiuka.siaip tai begalo geras su naujausiu softu.bet norisi geresnio.kad ekranas butu nemazesnis ir jo raiska taip pat.o si moto tuos reikalavimus atitinka.kuo tau geri tie siemensai?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją