Telefonų modeliai > Motorola |
kada bus ROKR E2 ? |
(1/5) > >> |
M.AR.SH.:
man ydomu kada pasirodys sis mobas? begalo laukiu pasirodymu.niekur jo nerandu prekyboj.kiek zinau jo kaina yra normali. |
Wyshniukas:
--- Citata iš: M.AR.SH. Kovo 04, 2006, 08:50 ---man ydomu kada pasirodys sis mobas? begalo laukiu pasirodymu.niekur jo nerandu prekyboj.kiek zinau jo kaina yra normali. --- Baigti citatą --- Cia jau priklausys nuo operatoriu ir kas prekiauja telefonais. Kai kurie prekiautojai is skelbimu, tai priima uzsakymus norimam modeliui :) Na as manyciau dar koki menesi tai reikes tikrai palaukti. Beje o kokia tu kaina girdejai kad bus? Review http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml |
M.AR.SH.:
na as kazkur maciau,kad kainuos 1099lt.cia tipo liet. kaina tokia.o kaip tau sis mobas? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: M.AR.SH. Kovo 04, 2006, 12:20 ---na as kazkur maciau,kad kainuos 1099lt.cia tipo liet. kaina tokia.o kaip tau sis mobas? --- Baigti citatą --- Daba dar perskaiciau kad balandzio - geguzes menesi turetu pasirodyt ;) Na man motorola ne prie sirdies, nebent V3 serijos, pagal duomenis tai jau eilinis telefonas su visom pagrindinem funkcijom. Manau galima nusipirkt E398 ir isirasyt Rokr E1 softa :) As uz Siemens, tai siuo metu imciau SL75 arba S75 arba Samsung X700 ;) |
M.AR.SH.:
pats turiu siemensiuka.siaip tai begalo geras su naujausiu softu.bet norisi geresnio.kad ekranas butu nemazesnis ir jo raiska taip pat.o si moto tuos reikalavimus atitinka.kuo tau geri tie siemensai? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |