Ne į temą > Kita

mano tinklapis

Puslapiai: (1/2) > >>

karux:

as pagalvojau ir nusprendziau sukurti tinklapi siemens telefonu turetojams. kaip jus manote? ar man uzsiimti siuo projektu?

Wyshniukas:

--- Citata iš: karux  Kovo 05, 2006, 17:31 ---as pagalvojau ir nusprendziau sukurti tinklapi siemens telefonu turetojams. kaip jus manote? ar man uzsiimti siuo projektu?

--- Baigti citatą ---

Manau kad neverta, nes dauguma info galima rasti forume ar linkuose kurie cia yra...na nebent neturi ka veikti ir esi dar vis uzsideges Siemens tema ;)

egidijus4:

tai kad siemens jau kaip atskiro nera, Ben Q-Siemens dabar, o apie senus nera ka ir rasyti . Gal tik apie problemas  :-*
nors tavo reikalas, kaip minejo Wyshniukas jei l. uzsideges.
manyciau laiko svaistymas  ???

nerwaz:

Is pradziu pagalvok ar bent pajegsi ta saita sukurt. Jeigu nori normalaus gero saito reika l. daug darbo idet..

karux:

--- Citata ---tai kad siemens jau kaip atskiro nera, Ben Q-Siemens dabar, o apie senus nera ka ir rasyti . Gal tik apie problemas 
--- Baigti citatą ---
siep tai dar daug zmoniu turi siemens x65 ir x75 x1 ir kitokiu.

--- Citata ---Is pradziu pagalvok ar bent pajegsi ta saita sukurt. Jeigu nori normalaus gero saito reika l. daug darbo idet..
--- Baigti citatą ---
nebijok as esu sukures apie 4 extreme puslapiu kuriu jai nebera hakeriu deka, 2 forumus bet buvo sunku tai nebedariau ir dabar dar viena. www.ausines.ten.lt nebijok as tikrai sukursiu.

Puslapiai: (1/2) > >>

Eiti į pilną versiją