Telefonų modeliai > 3xxx

Bajeris Su situo 3310 ar kaip ten jis;)

(1/5) > >>

Yukinari:
Taigi Va :) Draugas bent sake kad veikia =] taigi pasimat  telefas nusimat galini dangteli pradeat skambinti ir greit istruakiat sim korta =] bet turi greit istraukt ir skambinsit nemokamai  ;D bent sake kad jam veike 1 karta o paskuj neisejo gal zinot sita bajeri?:)  O|-)

CRONUS:
idomu kaip jis ta korta istrauke
Akumas gi maiso ir tinklo nelieka

gytux:
jo atsimenu as tuos laikus kai dar 3310 turejau... ;D kad taip pasidaro tai zn, bet kaip jis sugebejo kalbet tai man nedasunta... Nes kai isimi korta lauk tai tam kam skambinai telefas skamba kokias 15s (nepamenu jau kiek). o to is kurio telefo skambina pats aparatas isjungtas buna...

Zakix:
Nu man irgi nesamoningai skamba. Bet zinau toki bajeri kad su 3310 galima padaryt detektoriu nuo policininku "fenu", pats bandziau ;)

Kazkur ant meniu reikia liktais sesis nulius suvest ir ant pagrindinio ekrano atsiranda kazkokia dobilo amblema, tada telefonas gali gaudyt tas greicio stebejimo bangas reguodamas. Buvo geri 3310 laikai ;D

OpinionDSC:

--- Citata iš: Zakix  Vasario 18, 2005, 23:08 ---Nu man irgi nesamoningai skamba. Bet zinau toki bajeri kad su 3310 galima padaryt detektoriu nuo policininku "fenu", pats bandziau ;)

Kazkur ant meniu reikia liktais sesis nulius suvest ir ant pagrindinio ekrano atsiranda kazkokia dobilo amblema, tada telefonas gali gaudyt tas greicio stebejimo bangas reguodamas. Buvo geri 3310 laikai ;D

--- Baigti citatą ---

Jei ka nors konkretaus apie tuos 000000 prisiminsi tai butinai parashyk, nes ash jau ruosiausi 3310 subjaurotu ekraneliu atsikratyt ishmetimo budu, bet daba manau pasilixiu kaip muziejini exponata. ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją