Telefonų modeliai > x7x |
CX75 + RSMMC ir .mp3 |
<< < (2/6) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ezys Kovo 07, 2006, 13:42 ---Nuo kada ant cf75 eina mp3 ? Ar tu tik seip kelei paziuret kiek laiko kelias ? --- Baigti citatą --- Siaip, nes manau laikas vis tiek tas pats butu kaip ir su CX75 :) O as ir neminejau kad .mp3 atidarinejau ;) |
Hitman:
--- Citata iš: Wyshniukas Kovo 07, 2006, 13:20 --- --- Citata iš: Hitman Kovo 07, 2006, 12:49 ---Gal ir ne pati geriausia vieta, bet kad jau paklausiau tai galetumet kas nors ir atsakyt kas naudojates RS-MMC, nes kiek ziurejau tai neradau kur parasyta kiek laiko uztrunka ikelti mp3 daina uzimancia kokius 3-4mb bei kiek laiko trunka kol daina pradeda groti ish RS-MMC, ar tiek pat ilgai kaip ir ish tel atminties ??? --- Baigti citatą --- O paciam isbandyti sunku jeigu jau veikia tavo Siemens :P DCA540 + CF75 FW22 + 3.75MB .mp3 kelimo laikas 02m.53s Kaip su uzkrovimu .mp3 negaliu pasakyt, bet manau pasidarius Playlist turetu greitai krauti :) Zinoma dar ir nuo FW ir pacios RS-MMC priklauso viskas priklauso ;) --- Baigti citatą --- Ash turejau omeny kiek laiko uzima ikelti 3-4mb mp3 daina ish kompo i RC-MMC per DCA-540 kabeli, nes planuoju pirkti RS-MMC bei kiek laiko uztrunka kol daina pradeda groti ja leidziant ish RS-MMC. O kiek laiko uzima 3-4mb mp3 dainos ikelimas i tel atminti ash ir pats zn nes ne karta tai esu dares, bet man idomu kokiu greiciu ikelia i RS-MMC kortele. |
Martiz:
Nu va, kaip telefoniniam kolegai, pranesu: Ragelis: CX75 Kabelis: DCA-540 Kortele: Apacer RS-MMC 512MB Mobile Gabalo svoris: 3,91 MB Softas: MPM Ikelimo Trukme: 1min 35s 77ms Paleidimo Trukme: 2s 75ms Gabala koreteleje paleizia konkreciai greiciau. O siaip, duomenu ikelimo trukmes ivairiais budais gali perzvelgti cia: www.gta.tinklapiai.lt/shared/transfer.txt |
Hitman:
Nu va stai ka ir norejau suzinot nepilnos 3s dar puse velnio bet kai atidarineja >10s tai jau ne kas. Dekui uz info ;) Beje susiradau kazkoki plugina per kuri galiu prisijungti su Totalcmd prie telefono ir ikelti arba trinti failus, patariu ir kitiems zjbs dalyx :), nes ta MPM kazkokia bent jau man lb nepatogi kai nori ka nors greit ikelt, ilgai kol pasileidz ir t.t |
nerwaz:
Nu man bent jau greiciau atidarineja.. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |