Telefonų modeliai > x7x
CX75 + RSMMC ir .mp3
Wyshniukas:
--- Citata iš: ezys Kovo 07, 2006, 13:42 ---Nuo kada ant cf75 eina mp3 ? Ar tu tik seip kelei paziuret kiek laiko kelias ?
--- Baigti citatą ---
Siaip, nes manau laikas vis tiek tas pats butu kaip ir su CX75 :)
O as ir neminejau kad .mp3 atidarinejau ;)
Hitman:
--- Citata iš: Wyshniukas Kovo 07, 2006, 13:20 ---
--- Citata iš: Hitman Kovo 07, 2006, 12:49 ---Gal ir ne pati geriausia vieta, bet kad jau paklausiau tai galetumet kas nors ir atsakyt kas naudojates RS-MMC, nes kiek ziurejau tai neradau kur parasyta kiek laiko uztrunka ikelti mp3 daina uzimancia kokius 3-4mb bei kiek laiko trunka kol daina pradeda groti ish RS-MMC, ar tiek pat ilgai kaip ir ish tel atminties ???
--- Baigti citatą ---
O paciam isbandyti sunku jeigu jau veikia tavo Siemens :P
DCA540 + CF75 FW22 + 3.75MB .mp3 kelimo laikas 02m.53s
Kaip su uzkrovimu .mp3 negaliu pasakyt, bet manau pasidarius Playlist turetu greitai krauti :) Zinoma dar ir nuo FW ir pacios RS-MMC priklauso viskas priklauso ;)
--- Baigti citatą ---
Ash turejau omeny kiek laiko uzima ikelti 3-4mb mp3 daina ish kompo i RC-MMC per DCA-540 kabeli, nes planuoju pirkti RS-MMC bei kiek laiko uztrunka kol daina pradeda groti ja leidziant ish RS-MMC. O kiek laiko uzima 3-4mb mp3 dainos ikelimas i tel atminti ash ir pats zn nes ne karta tai esu dares, bet man idomu kokiu greiciu ikelia i RS-MMC kortele.
Martiz:
Nu va, kaip telefoniniam kolegai, pranesu:
Ragelis: CX75
Kabelis: DCA-540
Kortele: Apacer RS-MMC 512MB Mobile
Gabalo svoris: 3,91 MB
Softas: MPM
Ikelimo Trukme: 1min 35s 77ms
Paleidimo Trukme: 2s 75ms
Gabala koreteleje paleizia konkreciai greiciau. O siaip, duomenu ikelimo trukmes ivairiais budais gali perzvelgti cia:
www.gta.tinklapiai.lt/shared/transfer.txt
Hitman:
Nu va stai ka ir norejau suzinot nepilnos 3s dar puse velnio bet kai atidarineja >10s tai jau ne kas.
Dekui uz info ;)
Beje susiradau kazkoki plugina per kuri galiu prisijungti su Totalcmd prie telefono ir ikelti arba trinti failus, patariu ir kitiems zjbs dalyx :), nes ta MPM kazkokia bent jau man lb nepatogi kai nori ka nors greit ikelt, ilgai kol pasileidz ir t.t
nerwaz:
Nu man bent jau greiciau atidarineja..
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją