Programos > Patch'ai
Klausimai-Atsakymai del patch
<< < (8/27) > >>
vitukass:
na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/
Rytauzinas:

--- Citata iš: vitukass  Gegužės 08, 2006, 23:49 ---na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/

--- Baigti citatą ---

parasyk ko tu tiksliau nori.... nesuprantu as taves
Wyshniukas:

--- Citata iš: vitukass  Gegužės 08, 2006, 23:49 ---na sveiki turiu problema na krc pas man c55 vietos aijsvos kazhkur ape 200kb taij va sugalvojau gal kaikas zinote kaip papildyti vieta sms nes kazhkaip ape 40 sms talpa man per mazha :/

--- Baigti citatą ---

O tu i archyva ar telefono atminti nori laikyt tas zinute...ir apskritai nera jokios naudos laikyt tokiu kiekiu :D
kukuras3000:
Ar yra CX 75 toks patchas po kurio galima klausyt mp3 ir dar ka nors veikt??? Lb prasau parasykit jei zinot....
Progressiver:
Eeee o ka reik daryt kad ta funkcija veiktu?  ??? as radaw cx65 sw50 toki patcha su ### kai y menu yeit is bet kur ir man priedo buwo kazkur nuait kazkoki enable daryt  :-\ HELP! wa patchas

;* Goto mainmenu from anywhere by pressing ### *
; (c) SiNgle
; (p) AsteriX
;Goto DevMenu\LOGAL\options and press Enable ###
0B1E500: 4AF0EBFF C8F523FE ;native menu
;0B1E500: 4AF0EBFF C3F5FDFE ;main menu

ka cia kur reik daryt? gal tik daly patcho reik paimt ??? ar kaip?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją