Kita > Geležis
Nu ir nepasiseke...
(1/2) > >>
Fiji:
Taia va nusipirkau kabely i savo CX65 [SW12] asiq Neoriginalu uz 40 LT... Kaip nekeista viskas pasileido is kart be jokiu problemu, net nnustebau tiesa pasakius... ;) Bet va tik vienas dalykas... Ant dezutes parasyta kad kabelis yra DCA-510, Pats kabelis yra SU dezute per vidury, kiek zinau tai budinga DCA-510, taciua kai pajungiu prie mobo ta laida, man raso kad jis yra DCA-540!! :( Kokia nelaime... gal galit pasakyti kaip man ji paversti i DCA-510? :)

Aciu :D
Sxcool:
Nemanau, kad tau kas nors išeis padaryt, nes iš DCA-540 kabelio, kiek žinau, neįmanoma perdaryt į DCA-510...
Wyshniukas:

--- Citata iš: Fiji  Balandžio 04, 2006, 08:24 ---Pats kabelis yra SU dezute per vidury, kiek zinau tai budinga DCA-510, taciua kai pajungiu prie mobo ta laida, man raso kad jis yra DCA-540!! :( Kokia nelaime... gal galit pasakyti kaip man ji paversti i DCA-510?

--- Baigti citatą ---

Perdaryt i DCA510 nera galimybes padaryti.
Tau daba reiketu bent jau isbandyti, sakykim su V_Klay pasidarant FF (Backup/FullFlash) Jeigu pasidarys be jokiu problemu, tada kabelis bus DCA510.
As manau kad tau rodo DCA540 nes yra kontaktai gal kaip nors kitaip sujungti. O beje krauna kabelis?
Fiji:
Viskas veikia... puikiai, is mobo i PC, is PC i moba... tik kad jau labai letai.. negalvojau kad tox mazas greitis bus ;(
Wyshniukas:

--- Citata iš: Fiji  Balandžio 04, 2006, 09:05 ---Viskas veikia... puikiai, is mobo i PC, is PC i moba... tik kad jau labai letai.. negalvojau kad tox mazas greitis bus ;(

--- Baigti citatą ---

Kaip supratau tu jokiu modifikaciju telefonui nedarysi su tuo kabeliu, taigi tau ir uzteks tokio kabelio ;)
Del greicio, reikia pacioj programoj padidinti ir gali dar prie Device Manager Port proterties...
Beto DCA500 letas, DCA510 greitesnis, o DCA540 greiciausias.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją