Ne į temą > Filmai
The Fast & Furious 3 Tokyo Drift
sarunas:
As turiu si filma tik gaila CAM Rip :( bet nieko :)
Wyshniukas:
--- Citata iš: sarunas Birželio 22, 2006, 18:35 ---As turiu si filma tik gaila CAM Rip :( bet nieko :)
--- Baigti citatą ---
Na nežinau, aš tai pradėjau kreipti dėmesį į kokybę. Nesižiūri filmas prastos kokybės, o ir efekto nebūna didelio...įsitikinau pažiūrėjęs "Ice Age 2" namie TS kokybės. Bet čia tik mano nuomonė.
Bet žiūriu neblogi "bolidai" surinkti: Mazda RX-7 (3 kartos nuo 1993 metų) su VelSide bodykit, dar viena rotorinė Mazda RX-8, Nissan 350Z keleta, Nissan Silvia kurios kiek žinau labai drift'eriai mėgsta ir žinoma keleta Muscle cars, čia jau iš amerikiečių pusės tikrai buvo įdėta.
Imčiau RX-7 tik be VelSide bodykit, 1.3l rotorinis variklis + TwinTurbo ir gaunam ~ 270AG (Standartas), kuro sąnaudos žinoma didelės 16-20l/100km. Važiuojas gana maloniai, viskas išdėstyta labiai patogiai, sėdi žemai ir tik stebi kaip viskas pro šoną greitai prabėga...didėjant greičiui tik šypsena didėja, nes tokį malonumą pajauti...nuo 180-200km/h net nejauti kaip tai leki ;D
Laurynas:
As jau pries koki 15 dienu turiu ta filma geros kokybes viskas cyki.. ;D ;D ;D
Wyshniukas:
--- Citata iš: Laurynas Birželio 30, 2006, 19:55 ---As jau pries koki 15 dienu turiu ta filma geros kokybes viskas cyki.. ;D ;D ;D
--- Baigti citatą ---
Nori pasakyti kad DVDRip su gera garso kokybe?
Pakopink kokie properties tavo video ::)
Taigi ką grįžom iš šio filmo...tik išėję iš kinoteatro, aikštelėj pasigirdo padangų cypimai ir rankinių traukinėjimai.
Filmas mano nuomonę šį kartą tikrai vykęs, nes buvo vėl kažkas naujo sukurta. Nenusivilsit sumokėję 10Lt už bilietą ir pažiūrėję kinoteatre.
Gražios mašinos + gražios merginos + daug veiksmo = F&F: Tokyo Drift
OpinionDSC:
--- Citata iš: Wyshniukas ---Taigi ką grįžom iš šio filmo...tik išėję iš kinoteatro, aikštelėj pasigirdo padangų cypimai ir rankinių traukinėjimai.
Filmas mano nuomonę šį kartą tikrai vykęs, nes buvo vėl kažkas naujo sukurta. Nenusivilsit sumokėję 10Lt už bilietą ir pažiūrėję kinoteatre.
Gražios mašinos + gražios merginos + daug veiksmo = F&F: Tokyo Drift
--- Baigti citatą ---
Dėkui už nuomonę, manau reiks nueit pačiam į kiną ir tada parašyt kritinį straipsnį apie šį filmą.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją