Kita > Duomenų perdavimas |
sms per bluetooth |
<< < (3/6) > >> |
RealList`:
Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs. |
EPoX`:
--- Citata iš: RealList` Gegužės 02, 2006, 17:10 ---Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs. --- Baigti citatą --- as tai manychiau kad chatai turi eiti ant bet kokio mobo, tik reikia atitinkamos programos ;) |
Nezinomas:
reikes paciam paieskot, kajp ten kas;DP |
RealList`:
--- Citata iš: EPoX` Gegužės 02, 2006, 21:33 --- --- Citata iš: RealList` Gegužės 02, 2006, 17:10 ---Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs. --- Baigti citatą --- as tai manychiau kad chatai turi eiti ant bet kokio mobo, tik reikia atitinkamos programos ;) --- Baigti citatą --- Ne, esu jau galima sakyti visus chat'us ant šio telefono išbandęs, ir tikrai nė vienas neina. Jei rasite kokį, naują BT Chat, ir kad eitų ant SE K700i, būčiau labai dėkingas. |
Nezinomas:
--- Citata iš: RealList` Gegužės 03, 2006, 08:33 --- --- Citata iš: EPoX` Gegužės 02, 2006, 21:33 --- --- Citata iš: RealList` Gegužės 02, 2006, 17:10 ---Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs. --- Baigti citatą --- as tai manychiau kad chatai turi eiti ant bet kokio mobo, tik reikia atitinkamos programos ;) --- Baigti citatą --- Ne, esu jau galima sakyti visus chat'us ant šio telefono išbandęs, ir tikrai nė vienas neina. Jei rasite kokį, naują BT Chat, ir kad eitų ant SE K700i, būčiau labai dėkingas. --- Baigti citatą --- o tju pats bandiai ieskot???? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |