Kita > Duomenų perdavimas
sms per bluetooth
<< < (3/6) > >>
RealList`:
Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai  :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs.
EPoX`:

--- Citata iš: RealList`  Gegužės 02, 2006, 17:10 ---Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai  :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs.

--- Baigti citatą ---

as tai manychiau kad chatai turi eiti ant bet kokio mobo, tik reikia atitinkamos programos ;)
Nezinomas:
reikes paciam paieskot, kajp ten kas;DP
RealList`:

--- Citata iš: EPoX`  Gegužės 02, 2006, 21:33 ---
--- Citata iš: RealList`  Gegužės 02, 2006, 17:10 ---Nieko ir nepadarysi, nes kiek žinau, ant SE K700i neina BT chat'ai  :( Pats turiu SE K700i, ir tai esu išbandęs.

--- Baigti citatą ---

as tai manychiau kad chatai turi eiti ant bet kokio mobo, tik reikia atitinkamos programos ;)

--- Baigti citatą ---
Ne, esu jau galima sakyti visus chat'us ant šio telefono išbandęs, ir tikrai nė vienas neina. Jei rasite kokį, naują BT Chat, ir kad eitų ant SE K700i, būčiau labai dėkingas.
Nezinomas:

--- Citata iš: RealList`  Gegužės 03, 2006, 08:33 ---
--- Citata iš: EPoX`  Gegužės 02, 2006, 21:33 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
Ne, esu jau galima sakyti visus chat'us ant šio telefono išbandęs, ir tikrai nė vienas neina. Jei rasite kokį, naują BT Chat, ir kad eitų ant SE K700i, būčiau labai dėkingas.

--- Baigti citatą ---

o tju pats bandiai ieskot????
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją