Telefonų modeliai > SXx
SX1 +/-
<< < (2/5) > >>
Menorex:
As turiu SX1 Aparatas vertas demesio. Tik lieva kad neturi naktinio matymo. Seip dar klavetura keista bet jau priprantu rasyt SMS ;D
CreAtive:
ehm sis telefas mana svajone tik jei ispildyti reiks laiko tik noreciau suzinoti ar jis skaito .3gp formata? ir kiek laiko filmuoja?
Simply_Awake:
sx1 palaiko .3gp formata taip pat jis palaiko .avi ir .rm (real player formatas) siulau visiems ji pirkti o del pakibimu tai jis kimba kai vienu metu klausai mp3 narsai nete ir t.t  ;)
CreAtive:
Nu va greitai zadu pirkt Siemens SX1, beja Siemens SX1 uz 600Lt tikrai lengva gauti ar ne? Ir dar priezasti kodel pakimba telefonas galiu pasakyt, del MMC atmintinies kokybes, firmos. Nes kuo geresne atmintine jin turi didesni duomenu pralaiduma o ant prastos pralaidumas labai prastas ir dazniausiai kimba telefas. Ir dar noriu, kad mane pilnai itikintumete ji pirkt.
Simply_Awake:
na pas mane tanscend 256mb mmc ir visks normalei. bet pastebejau 1 bloga dalyka (gal cia tik pas mane) kai sujungiu sx1 su pc per kabeli jo dangtelis trenkia elektra  :'( o siaip siulau ji pirkt as ji naudota pirkau uz 500lt o uz 600 maciau kad ji parduoda su 128mb mmc korta  ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją