Programos > Įvairūs įrankiai
mp3 suspaudimas
Menulius:
--- Citata iš: nerwaz Gegužės 16, 2006, 18:57 ---
--- Citata iš: donciux5 Gegužės 16, 2006, 18:11 ---jei nori sumazinti dainos dydi, teks mazinti bitreita, pvz jei daina 256 kbs uzima apie 3-4MB, tai tokia daina perdarius i 128kbs ji turetu uzimti kokius 2MB... o programu keisti mp3 bitreita rasi tikrai daug, tiesiog googlej suvesk mp3 converter, ir manau rasi tikrai ne viena programike... ;)
--- Baigti citatą ---
Bet sumazinus iki 128kb/s kokybe bus beveik kaip amr
--- Baigti citatą ---
ka tu scvaixti kad 128kb/s cia tau amr kokybe??!! bl winampe dauguma mas mane tokiu dainu ir kokybe gera! vapse dauguma tokiu dainu parsisiustu is ineto yra ir gera kokybe yra!! amr iki mp3 128kb/s toli!!!!!!!!!
Wyshniukas:
--- Citata iš: Menulius Rugsėjo 19, 2006, 20:58 ---ka tu scvaixti kad 128kb/s cia tau amr kokybe??!! *CENSORED* winampe dauguma mas mane tokiu dainu ir kokybe gera! vapse dauguma tokiu dainu parsisiustu is ineto yra ir gera kokybe yra!! amr iki mp3 128kb/s toli!!!!!!!!!
--- Baigti citatą ---
Tu nelygink prie kompiuterio prijungtų garsiakalbių ir telefono...tie 128kb/s gali visai kitaip skambėti telefone.
Dėl *.amr gal žmogus ir suklydo, bet nebūtina taip "rautis" ant jo iš karto... gal man pradėt "rautis" kad rašai atsakymus kur temos jau seniai nediskutuojamos, kad atsakymus kartais parašai visai ne į temą? ;) ::)
Menulius:
gal ir ne :) sori pasikarsciavau :)
kryvazzz:
sveikas naudok db power amp.lb gera programa tik ieskok kad su cracku butu arba free version :)
KT819GM:
xe xe, zmogus paklause, o kiti susipese :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją