Kita > Geležis
DCA500 Modifikavimas
<< < (7/8) > >>
KT819GM:
Cia sneka apie RS-232 jungi turinti laida, kuris jungiasi per tavo motinines plokste COM jungti. Jei toki laida turi ir jei 'chipsetas' palaikomas gali parsisiust spec. driveri kuris leidzia naudotis didesniu greiciu nei standartinis COM.
bronius69:
tai mano laidas com,dca 500.parsisiunciau draiveri,bet nzn ar jis veikia foto virsui?  ::)
Jawa638:
man isejo padaryt nebloga kabeliuka is dca-500 kad weiktu kaip bitute  :) jei kas turi toki kabeli galite pasidaryt kad telefas ji atpazintu kaip dca-510 butu krowimas ir panasiai... atsidarius kistuka i telefa ten yra trys laidai

1---- tuscia             tai reiketu padaryt taip              1------ pakrowejo +
2---- zalias              prie pirmo pino prilituot              2------ pakrovejo minusas zalias lad. kabelio com
3---- baltas             bet kokio telefono                     3------ baltas       
4---- raudonas         pliusa o prie antro pin'o              4------ raudonas
                             minusa. Ir nuo antro pino            5------ sita pina prijunkt prie antro pin'o
                             nuwest laideli i penkta. ir
                             wiskas turi ciki weikt... tik
                             padarykit wiska kaip sekancioj
                             schemoj parodyta

Sekmes!!!!!!!!!!
Omega:
o ta ikokios tos motinines plokstes naujoviskesnes? is ko jas atpazint? pas mane pvz DFI motherboard AD75
EPoX`:
tai va atidariau savo dca500 dangteli- pagal mane 1-raudonas, 2-juodas. gal dabar galit pasakyt prie kurio + prie kurio - jungt?  ::)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją