Telefonų modeliai > SXx
SX1 vs Nokia S60
mgbestas:
sx1 toks lievas telefonas kaip ten symbian lagina kad zinotim ?? >:(
kirvis:
nenu jaj pas tawe sedi kox 14 sw tai ce tawo beda persirasyk i 15 ir isirasyk koki moda pvz imago mod arba cristal mod (kury as naudoju) tada telefas palieka liux ;D ;)
lelalas:
kas ten swaigo kad sx1 galima lygint tik su 3650 o ne su os 7.0 turiu nuliudyt kad nera ka lygint. pirmiausia nusipirkes buwau sx1 o paskui pie jo nusipirkau 3650 nes labai nokia symbian norejau isbandyt. po sawaites pardawiau ta noske ir lb. dziaugiausi atsikrates to gaidzio. nanau ir 6600 man nepatiktu,nes nera fm ir mono mp3.tik tiek kad jau temos dedasi.
Ez_e313:
--- Citata iš: lelalas Lapkričio 12, 2006, 12:06 ---kas ten swaigo kad sx1 galima lygint tik su 3650 o ne su os 7.0 turiu nuliudyt kad nera ka lygint. pirmiausia nusipirkes buwau sx1 o paskui pie jo nusipirkau 3650 nes labai nokia symbian norejau isbandyt. po sawaites pardawiau ta noske ir lb. dziaugiausi atsikrates to gaidzio. nanau ir 6600 man nepatiktu,nes nera fm ir mono mp3.tik tiek kad jau temos dedasi.
--- Baigti citatą ---
Nu, nereikia jau taip sakyt, kad NOKIA gaidys. Bent jau man 3650 buvo legendinis ir labai mielas telefonas...
kirvis:
--- Citata iš: Ez_e313 Lapkričio 21, 2006, 20:13 ---
--- Citata iš: lelalas Lapkričio 12, 2006, 12:06 ---kas ten swaigo kad sx1 galima lygint tik su 3650 o ne su os 7.0 turiu nuliudyt kad nera ka lygint. pirmiausia nusipirkes buwau sx1 o paskui pie jo nusipirkau 3650 nes labai nokia symbian norejau isbandyt. po sawaites pardawiau ta noske ir lb. dziaugiausi atsikrates to gaidzio. nanau ir 6600 man nepatiktu,nes nera fm ir mono mp3.tik tiek kad jau temos dedasi.
--- Baigti citatą ---
Nu, nereikia jau taip sakyt, kad NOKIA gaidys. Bent jau man 3650 buvo legendinis ir labai mielas telefonas...
--- Baigti citatą ---
kaikuriems toks buvo ir a35 ;D