Ne į temą > Muzika
Padėkit sužinot kas čia groja
smiriukas:
O gal zmones gerieji galite pasakyti man tos dainos pavadinima ir grupe kur per reklama dainuoja ir vienam filme buvo tokia daina kurios zodziai buvo kazkas pan i Who like the dogs? woof woof... :P aciu jei nusisnekejau nepykit ;D
Iceman:
--- Citata iš: smiriukas Balandžio 23, 2007, 15:58 ---O gal zmones gerieji galite pasakyti man tos dainos pavadinima ir grupe kur per reklama dainuoja ir vienam filme buvo tokia daina kurios zodziai buvo kazkas pan i Who like the dogs? woof woof... :P aciu jei nusisnekejau nepykit ;D
--- Baigti citatą ---
Baha men - who let the dogs out
owizzz:
tai atsakykit ta mano. ok?:)
smiriukas:
Iceman aciu tau!! lb aciu! senai norejau tos dainos! :)
Vaiperis:
--- Citata iš: owizzz Balandžio 21, 2007, 20:03 ---nepykit uz tai, kad tema pasikartoja, bet reikia butinai suzinot kas cia groja. diktofonu rasiau per radija grojanti gabala, tik per arti subo laikiau... tai man pavadinima reikia gaut..:D
--- Baigti citatą ---
DJ Mehdi - Signature
Įrašyta: Liepa 08, 2007, 23:38
--- Citata iš: owizzz Balandžio 22, 2007, 12:18 ---nea... jis grojo per zipfm... apie 20:35 valandos...
Įrašyta: Balandis 22, 2007, 12:13:45 pmna va... dar tris gabalus imesiu... jie amr formatu... pavadinti 1 daina, 2 daina, 3 daina... tai jei zinosit kaskuria daina., tai ir parasykit, kuri tai daina...
dekoj;)
2: Mighty Dub Katz - Magic carpet ride '07 (Claude Vonstroke remix)
3: Justice - D.a.n.c.e