Ne į temą > Muzika
USB MP3 Player'io problema
asrelka:
gal kas turi kokį nors? kiek jis paprastai kraunas? nes man jau nebjuokinga daros, trys paros, o rodo, kad dar kraunas... :-\
Wyshniukas:
Winamp
Foobar
Windows Media Player
VideoLAN galima taip pat naudot
Na man Winamp 5.23 per kokias 2s atidaro :)
asrelka:
nu aš ne apie tą... apie nešiojamą, 512mb su fm... usb playerį kitaip sakant :)
P.S.: ir nevarykit, kad galėjau tik redaguot pirmą žinutę, kaip gi kitaip jūs pastebėtumėt... ::)
Wyshniukas:
--- Citata iš: asrelka Birželio 18, 2006, 22:51 ---nu aš ne apie tą... apie nešiojamą, 512mb su fm... usb playerį kitaip sakant :)
P.S.: ir nevarykit, kad galėjau tik redaguot pirmą žinutę, kaip gi kitaip jūs pastebėtumėt... ::)
--- Baigti citatą ---
Na pagal ideja tai turetu greitai uzsikrauti, ijungi ir veikia...gal baterijos nusedusio jei tokios yra, gal programiskai uzluzo, gal tiesiog reikia su gamintojo programele suformatuoti ir tiek :)
Kas per gamintojas ir modelis?
P.S. O as ir nematau cia reikalo "redaguoti" pirma zinute, tik pavadinima tikslesni nurodyt ir tiek ka jau padariau ;)
asrelka:
na šiaip grotuvas tikrai lievas - inovix imp 86, bent jau kiek girdėt teko... bet gavau tokį ir nieko čia nepadarysi :-\ aš jį nuo ketvirtadienio kraunu :-\ o kartais dar pažiūriu, atrodo, jau pasikrovė, bet ir vėl rodyt pradeda, kad krauna... vienu žodžiu... ???
P.S.: ačiu Wyshniuk, kad mano klaidas taisai ;)