Telefonų modeliai > Motorola
Motorola V3 Update
Suomis:
O kaip suzinoti koks pas mane laidas ? Ar B/L 8.26 ar B/L 8.23 ar cia ne laido pav ?
Dainius:
Cia tikrai ne laido pavadinimas. B/L 8.23 ir B/L 8.26 reiskia Bootloaderio versija ;)
KT819GM:
Bet kuriuo atveju ar bootloader 7 ar 8 nereikia aparato ardyti. Tad nesugalvok to daryti, tam yra bootloaderio zeminimas, galu gale kalbai deti is vis jokio skirtumo nera, bootloaderis dazniausia buna kaltas kai nori aparata atristi ...
Suomis:
--- Citata ---If you have B/L 8.26 you can use Scotty2's v2 Downgrader to go to 07.D0. If you have B/L 8.23 or older you should just flash R374_V3BL_07.D0 to your phone to downgrade. Don't use other 07.D0 bootloaders as they might give you a white screen on your V3. For a tutorial of the bootloader downgrader check out the unlock the Razr page
--- Baigti citatą ---
Tai man is cia ka raso, tai siusti kokia programa ar uzteks man naujos versijos kur yra LT kalba ir FlashBackup programos ?
KT819GM:
Klausimas, kam tau reikia darytis flash backup, jei tu zadi tik atnaujinti soft? Uzrasu knygute galima issaugoti ir kitais budais, neknisant telefono nelieciamu daliu.