Telefonų modeliai > 6xxx

DKU-5 prie 6100

(1/2) > >>

JTX:
Sveiki chebra. nusipirkau dku5 kabeli bet nesuprantu kodel neiseina man jo prie pc pajungt, kai issoka new hardware langas raso tipo usb device ir ilgai iesko ir nieko neranda bandziau ivairius dku-5 draivus ir pl-2303 bet nepasijungia laidas. gal sakau kas turit minciu kaip man ji pajungt? ;)

justaz:
as irgi turiu nokia 6100 ir kabeli kurio viduryje yra schema. Kokiu draiveriu man reikia norint kad veiktu? softa naudoju simoko.

Wyshniukas:

--- Citata iš: JTX  Liepos 14, 2006, 11:19 ---Sveiki chebra. nusipirkau dku5 kabeli bet nesuprantu kodel neiseina man jo prie pc pajungt, kai issoka new hardware langas raso tipo usb device ir ilgai iesko ir nieko neranda bandziau ivairius dku-5 draivus ir pl-2303 bet nepasijungia laidas. gal sakau kas turit minciu kaip man ji pajungt? ;)

--- Baigti citatą ---

Ilgai ieško tavo PC ar iš tavo nurodytos vietos? Iš kur DKU driverius siunteis ar gavai?
Kokį software bandai naudoji prijungiant telefoną?

--- Citata iš: justaz  Liepos 21, 2006, 17:37 ---as irgi turiu nokia 6100 ir kabeli kurio viduryje yra schema. Kokiu draiveriu man reikia norint kad veiktu? softa naudoju simoko.

--- Baigti citatą ---

Na manyčiau atitinkamų kokį kabelį pirkai...SiMoCo nėra skirta Nokia telefonas...ji skirta SIEMENS :P

justaz:
na akbelis yra grynai nokios, kiek zinau yra dvieju tipu kur su schema viduryje ir be. NPM nepatiko  tai kazkada bandziau simoko ir veike su nokia.

Wyshniukas:

--- Citata iš: justaz  Liepos 23, 2006, 16:08 ---na akbelis yra grynai nokios, kiek zinau yra dvieju tipu kur su schema viduryje ir be. NPM nepatiko  tai kazkada bandziau simoko ir veike su nokia.

--- Baigti citatą ---

NPM turėjai omeny MPM gal?
Nežinau kaip tau SiMoCo veiia su Nokia 6100, nes net

--- Citata iš: ReadMe.txt ---  SiMoCo - Siemens Mobile Control 2.2.8
           S25, C35(i), M35, S35(i), SL42(i), SL45(i), C45, S45(i),
           ME45, M,MT50, C55, S55, SL55, M55, A60, C60, MC60, CF62,
           C65, M65, CX65, S65, CX70, C75, CX75, M75
--- Baigti citatą ---

Sakykim ką tu galėjai daryti prijungęs prie SiMoCo, nes man tai niekaip nesitiki :P Gal tu ne į tą skiltį pateikei? :-\

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją