Telefonų modeliai > N Series |
Ką pasirinkti: N70 ar N90? |
<< < (2/4) > >> |
domas22:
--- Citata iš: (tomas) Liepos 28, 2006, 17:48 ---tikriausiai imsiu n70, nors pries tai zadejau imti n90 --- Baigti citatą --- tai kad su N70 (galima zmones uzmusinet) ;D griozdas ir tiek ir nieko ten sustresnio nera |
Ez_e313:
As nedvejodamas rinkciausi N90. Jis man geriau atrodo uz N70, geriau fotografuoja... Jame izvelgiu tik du minusus (kurie man aktualus) - nera FM ir Wi-Fi... |
erchis:
tikrai rinkciausi N70, bent jau man malonesnis akiai telefonas nei N90 (cia aisq tik mano asmenine nuomone) |
Menulius:
jus bent kas nors turejot rankose n70??? ten tox procesoris letas kad pyyyp!! ziaurei lagina! 2 draugeliai turi tuos n70 ir pas abu lygei taip patviskas lagina ir viskas letai vyxta. sudas as n70!! o n90 neturejau rankose, nznau |
domas22:
--- Citata iš: Menulius Spalio 16, 2006, 22:43 ---jus bent kas nors turejot rankose n70??? ten tox procesoris letas kad pyyyp!! ziaurei lagina! 2 draugeliai turi tuos n70 ir pas abu lygei taip patviskas lagina ir viskas letai vyxta. sudas as n70!! o n90 neturejau rankose, nznau --- Baigti citatą --- as turiu N70 ir viskas normaliai. Tame ir esme kad tu N90 tik rankose turejai o nesinaudojai. ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |