Telefonų modeliai > Samsung |
Samsung x600 |
<< < (3/3) |
egidijus4:
kai sis modelis pasirode buvo vertas demesio, dabar yra geresniu :P nors ji papildzius keletu funkciju visai nieko butu O|-) |
Weegis:
--- Citata iš: egidijus4 Lapkričio 28, 2005, 20:39 ---kai sis modelis pasirode buvo vertas demesio, dabar yra geresniu :P nors ji papildzius keletu funkciju visai nieko butu O|-) --- Baigti citatą --- Matai kai kuriem zmonem jo pilnai uztenka.Pvz - man. Turiu jau gal pusantru metu.Tuo laiku galejau rinktis tarp 3100 ir x600, dziaugiuos jog pasirinkau shy telefona :) Placiai patchinamas, patogus.Uz pusmecio gal pirksiu nauja tai manau shitas bus sms'inis telefonas...Patogi klaviatura net mano dideliem pirstam. Graziai skamba, patogus ir turi telefono funkcijas daugiau is jo ir nereikalauju. Aisku jei kalbant apie dabarty.Taip dabar tikrai galima rast begales alternatyvu... |
cepas:
gal kas zino kur gauti x600 driver'ius ir ar galima ji sutvarkyti su laidu per kompa? siaip visai fainas telefonas, tik labai nesukinekite per daug kameros, nes ji suges, pas mane jau nebeveikia :( |
vitukass:
siaip ir pas mane stovi x600 lb geras modelis man patiko o siaip kad tik irda blokuoja failus ji siuti tik kontaktams :/ va tas ir yra shit o driverius as kazhkur turiu jei pas tau prie usb jungiasi laidas tai tada pervercia y com |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |