Telefonų modeliai > 3xxx
nokia 3220 apsaugos kodas
darkazas:
gal kas zinot kaip nokios 3220 koda nulausti nes as pirkau ir nepasake apsaugos kodo ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o
Wyshniukas:
--- Citata iš: darkazas Rugpjūčio 02, 2006, 21:52 ---gal kas zinot kaip nokios 3220 koda nulausti nes as pirkau ir nepasake apsaugos kodo ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o
--- Baigti citatą ---
1. Pasiskambini tam pačiam žmogui ir paklausi to kodo.
2. Jeigu ir jis nežino, nuneši meistrams ir jie tau už 10Lt labai greit jį nuims ;)
3. Bandyti pagal IMEI sugeneruoti atblokavimo kodą, bet kad jis suveiks maža tikimybė.
darkazas:
bet as jo numerio nzn :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai ;D ? gal ka su laigu galima padaryti ??? ??? ???
vo butent kaip sugeneruoti ??
Yra REDAGUOTI mygtukas, nebūtina rašyti keletą post'ų per kelias minutes...galima redaguoti ir vieną post'ą
Wyshniukas:
--- Citata iš: darkazas Rugpjūčio 02, 2006, 21:57 ---bet as jo numerio nzn :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai ;D ? gal ka su laigu galima padaryti ??? ??? ???
--- Baigti citatą ---
Pirkai iš žmogaus telefoną ir nežinai jo numerio...geras variantas į kurį aš toliau nesigilinsiu.
Tu parašyk IMEI ir aš tau parašysiu kodą, gal suveiks.
darkazas:
--- Citata iš: Wyshniukas Rugpjūčio 02, 2006, 22:32 ---
--- Citata iš: darkazas Rugpjūčio 02, 2006, 21:57 ---bet as jo numerio nzn :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai ;D ? gal ka su laigu galima padaryti ??? ??? ???
--- Baigti citatą ---
Pirkai iš žmogaus telefoną ir nežinai jo numerio...geras variantas į kurį aš toliau nesigilinsiu.
Tu parašyk IMEI ir aš tau parašysiu kodą, gal suveiks.
--- Baigti citatą ---
tai turejau as jo nr bet istryniau :) imei 357623007628066
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją