Telefonų modeliai > 3xxx

nokia 3220 apsaugos kodas

(1/3) > >>

darkazas:
gal kas zinot kaip nokios 3220 koda nulausti  nes as pirkau ir nepasake apsaugos kodo  ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o

Wyshniukas:

--- Citata iš: darkazas  Rugpjūčio 02, 2006, 21:52 ---gal kas zinot kaip nokios 3220 koda nulausti  nes as pirkau ir nepasake apsaugos kodo  ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o

--- Baigti citatą ---

1. Pasiskambini tam pačiam žmogui ir paklausi to kodo.
2. Jeigu ir jis nežino, nuneši meistrams ir jie tau už 10Lt labai greit jį nuims ;)
3. Bandyti pagal IMEI sugeneruoti atblokavimo kodą, bet kad jis suveiks maža tikimybė.

darkazas:
bet as jo numerio nzn  :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai  ;D ? gal ka su laigu galima padaryti  ??? ??? ???
vo butent kaip sugeneruoti ??

Yra REDAGUOTI mygtukas, nebūtina rašyti keletą post'ų per kelias minutes...galima redaguoti ir vieną post'ą

Wyshniukas:

--- Citata iš: darkazas  Rugpjūčio 02, 2006, 21:57 ---bet as jo numerio nzn  :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai  ;D ? gal ka su laigu galima padaryti  ??? ??? ???

--- Baigti citatą ---

Pirkai iš žmogaus telefoną ir nežinai jo numerio...geras variantas į kurį aš toliau nesigilinsiu.
Tu parašyk IMEI ir aš tau parašysiu kodą, gal suveiks.

darkazas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 02, 2006, 22:32 ---
--- Citata iš: darkazas  Rugpjūčio 02, 2006, 21:57 ---bet as jo numerio nzn  :) o kaip nors paciam ajna nes as bajsus skupajla ir noriu ismokti nejna ten kaip ant siemensu su tuo imei generatorium ar kzkaip panasiai  ;D ? gal ka su laigu galima padaryti  ??? ??? ???

--- Baigti citatą ---

Pirkai iš žmogaus telefoną ir nežinai jo numerio...geras variantas į kurį aš toliau nesigilinsiu.
Tu parašyk IMEI ir aš tau parašysiu kodą, gal suveiks.

--- Baigti citatą ---
tai turejau as jo nr bet istryniau  :) imei 357623007628066

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją