Operatoriai > Labas

labas nemokami sms

(1/5) > >>

alfrisss:
labas sms nemokami tik is labas i labas ar ir is labas i wisa bites tinkla? O|-)

Wyshniukas:

--- Citata iš: alfrisss  Rugpjūčio 02, 2006, 23:58 ---labas sms nemokami tik is labas i labas ar ir is labas i wisa bites tinkla? O|-)

--- Baigti citatą ---

Atsidarai www.labas.lt, pasirenki Apie LABAS, tada Tarifai ir matai kad "SMS siuntimas LABAS vartotojams 0.0*" bet paskaitai žemiau * ir supranti kad nuo rugsėjo mėnesio baigiasi nemokamos SMS...kad jas turėtum reikės užsisakyt,  o kad užsisakyt reikės sąskaitą pasipildyt.

Suomis:
Bet aš čia nelabai supratau. Čia kai jau viskas pasikeis 09.01 tai tipo čia kai užsisakysi tas nemokamas sms, tai bet nedinks tas 1LT, tipo čia tiek kainuos tos nemokamos sms mėnesiui, bent kaip aš supratau. Bet nenusiims tas 1LT nuo saskaitos. Tipo galėsiu juos prašnekėti ir pan. Tik tiek, kad reiks sask. pildyti kas mėn. Jei norėsi nemokamų sms. Ar aš čia ne taip supratau?  :-\

alfrisss:
Wyshniukas siaip aj ne to klausiau jejgu ka O|-) klausiau dabar sms is labas i bites abonentus ar kainuoja. o ne kas desis po menesio.

Mafia kiek supratau pasipildai saskaita siunti sms uz ta lita taj ta lita nurasys o tarkim jej pildeisi 10lt tej uz likusius 9lt galesi daryt ka nori, kalbet, narsyt po interna ir t.t.

Suomis:
Tai nesamonė :D Sakė visiems laikams bus nemokami sms, dabar jau pasikeitė biški nuomonė... Na manau daug kas atsisakys labas. Nes aš jau atsisakiau labas kai net nežinojau kad baigsis nemokamos sms, o dabar tai jau net išmesiu kortele. Ir manau daug kas taip padarys  :D :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją