Telefonų modeliai > SmartPhone UIQ x

Sony Ericsson P910i

<< < (2/3) > >>

Sxcool:
Sveiki, matau kad cia truputi kalbejot apie P910i, tingiu nauja tema kurti, taigi gal kas zinot ar yra kas nors panasaus i Skype siam telefonui?
:)

Ignas30:
o kiek gali kainuoti ekrano kalibravimas, nes paciam neina kalibruot, ir kai brezi linija palei krasta tai nupiesia lanka?gal ekrana keist reikia? ir kiek gali kainuot?

Viliz:

--- Citata iš: Sxcool  Rugpjūčio 21, 2006, 23:09 ---Sveiki, matau kad cia truputi kalbejot apie P910i, tingiu nauja tema kurti, taigi gal kas zinot ar yra kas nors panasaus i Skype siam telefonui?
:)

--- Baigti citatą ---
Paziurek www.fring.com, gal bus ant p910.
Įrašyta: Balandis 05, 2009, 21:38
--- Citata iš: Ignas30  Vasario 28, 2009, 18:03 ---o kiek gali kainuoti ekrano kalibravimas, nes paciam neina kalibruot, ir kai brezi linija palei krasta tai nupiesia lanka?gal ekrana keist reikia? ir kiek gali kainuot?

--- Baigti citatą ---

Manyciau kad ekranui jau sakes,panasiai man buvo su p900. Nemazai jie kainuoja, ebay gali rasti uz 120LT .

YOO:

--- Citata iš: Ez_e313  Rugpjūčio 21, 2006, 22:31 ---
--- Citata iš: KT819GM  Rugpjūčio 21, 2006, 08:13 ---Juokauju gi zmogau, del dydzio, nes turejau tokius aparatus, ir tikrai niekada neuzsimirsi kad turi aparata kiseneje, pvz ne taip kaip su GD55 panasonic ...

--- Baigti citatą ---
9300 kisenej nei svoris, nei dydis nesijaucia. Labai patogiai guli.

--- Baigti citatą ---
Gal būsi pats Žydrūnas Savickas  ???  :laugh: Na jau nesijaucia, isimeti i sortus vasara ir vaikstai tik su trauzais, nes sortus nusmaukia  :laugh:

Gallardo:
Šiaip šortuose būna tie šniūriukai susirišt... 167 g nėra gi tiek daug.  Va pvz. kai aš aukštokas žmogus esu , plaštakos didelės. Paimi į ranką bent patogu laikyt. O mažiuką kokį pasiimi iškart pora knopkių pirštu pasispaudžia...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją