Operatoriai > Omnitel
Omni connect
<< < (2/4) > >>
Arnoldino:
man atrodo kad neeiline alga gaunanciam zmoguj tas omni connect, nes tokiu planu kad butu abonentas nera.
ogidijus:
as irgi meginau vietoj modemo panaudoti nokia 6680 ir siuntimo greitis irgi buvo 460.8 kbps nu bent jau taip rese na o istikruju tai omni conect neuztikrina nei puses neto greicio kury duoda kazkada testavau tai rode tik ketvirtadaly o del kainos tai negavau didesnes nei yprasta saskaitos
YOO:
Na ir omnis ir bite nurodo tik maksimalu greiti, kuri leidzia pasiekti pasirinkta technologija. Bet yra daug niuansu...pvz rysio stiprumas ir t.t...
svaigulis:
sw. as cia norejau paklaust. pwz isimu is nesiojamo kompo omni connect edge kortele, tada is jos ta sim kora idedu i telefona ir man puikiai veikia. kaip galima mano 6270 panaudot vietoi edge korteles? man lb reikia. kokie nustatymai?
xxmarciusxx:
ka ten jie raso is 8 dalink ir tau greitis :D stringa tas konektas limitas visai nesamoningas 3gb
Įrašyta: Sausis 08, 2009, 21:50Dar klausimas kodem man issiunciamu duomenu daugeu negu gautuju kelis kart cia su modemu tuo melynu usb jungtimi, o kai 6300 kaip modemas lb mazai issiustuju duomenu ka daryti kaip juos riboti? beto mano max greitis 7kbps,gprs zonoj o issiuntineja kartais ir po 50kbps,ka daryti? gal modemui kas negerai?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją