Telefonų modeliai > Sony Ericsson

Problema su kameros nuspaudimo mygtuku

(1/4) > >>

thunderiz:
sweiki... noriu pasidometi kas galetu buti ir kaip tai pataisyti?
vat...vakar vat fotkinau saliutus, viskas buvo gerai… bet po to tai kazkoks sudas atsitiko… tipo kaip ant to kaeros mygttuko yra du mygtukai… kai silpnai paspaudi sufokusuoja ir kai paspaudi stipriau nufotkina… tai va… sufokusuot sufokusuoja, bet kai stipriau paspaudi tiesiog kaip ijungus kamera… bet… kai pvz buna uzdengtas lesis, tai tipo palaikius nuspausta kameros mygtuka isijungia kamera… bet vistiek… eina tik sufokusuot… o kai Bandai fotkinti ar filmuoti ka… sudas… nieko nesigauna…

P.S. Jis nebuvo nei suslapes nei trenktas kur nors… nu vienu zodziu… saugojau kaip savo aky…

jei paciam neina to pataisyt, tai kiek taisykloj mazdaug kainuotu??

Wyshniukas:
Pabandyk kaip nors kitu kampu paspausti mygtuką, išjunk macro režimą, paleisk naujai kamerą ir pabandyk. Man ant K750/W800 taip pat pasitaiko, bet aš taip padarau ir man vėl viskas normaliai veikia.
Susidaro vaizdas kad čia tiesiog kažkoks programinis bug'as :)

thunderiz:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 30, 2006, 12:54 ---Pabandyk kaip nors kitu kampu paspausti mygtuką, išjunk macro režimą, paleisk naujai kamerą ir pabandyk. Man ant K750/W800 taip pat pasitaiko, bet aš taip padarau ir man vėl viskas normaliai veikia.
Susidaro vaizdas kad čia tiesiog kažkoks programinis bug'as :)

--- Baigti citatą ---
tai va... gal galetum placiau apie tai... nes ash nlb susigaudau kas tas macro rezimas ir kaip ji isjungt... ir kaip paliest naujai kamera? irgi nlb susigaudau... bet vat pas mane tai SE k750i, bet su w800i softu.. vat... tai ciuju apie ta pacia problema snekam... tai jei nesunku pasakyk kaip ka daryt?

thunderiz:
aj va... jau issiaiskinau... kaip viska... nu jo... kazkaip kitu kampu eina fotkint... bet kol susirandi ta kita kampa... lb sunku ji susirast.. bet kas labiausiai piktina tai kad viena karta taip fotkinau saliutus viskas valio ir po keliu min vel ijungiu kamera ir jau nebefotkina... ;( kazkoks sh... o jei nunesciau i taisykla, kiek mazdaug paimtu???

Wyshniukas:

--- Citata iš: thunderiz  Rugpjūčio 30, 2006, 22:46 ---aj va... jau issiaiskinau... kaip viska... nu jo... kazkaip kitu kampu eina fotkint... bet kol susirandi ta kita kampa... lb sunku ji susirast.. bet kas labiausiai piktina tai kad viena karta taip fotkinau saliutus viskas valio ir po keliu min vel ijungiu kamera ir jau nebefotkina... ;( kazkoks sh... o jei nunesciau i taisykla, kiek mazdaug paimtu???

--- Baigti citatą ---

Kad nėra ką čia tvarkyti...arba atsinaujini FW per SEUS arba bandai gyventi su esama padėtim, bet čia tik mano nuomonė. O meistrai paima daug kai mato kad nieko nesupranta žmogus :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją