Telefonų modeliai > Sony Ericsson

Problema su kameros nuspaudimo mygtuku

<< < (3/4) > >>

KT819GM:
Todel kad pas tave W800i softas ir CDA numeris i lankas rodo, todel SEUS ir nedirba.

thunderiz:

--- Citata iš: KT819GM  Rugsėjo 01, 2006, 08:33 ---Todel kad pas tave W800i softas ir CDA numeris i lankas rodo, todel SEUS ir nedirba.

--- Baigti citatą ---
o tai eina kaip nors padaryt paciam kad nereiketu nesti i taisykla? nu kad tas mygtukas veiktu?

KT819GM:
Esmeje yra taip:
Parasykite cia kokios pas jus dabar soft versijos yra aparatuose, ir paziuresim. Nuo tam tikru versiju pakelus iki aukstesnes pagreiteja aparato reakcijos laikas, t.y. greiciau dirba menu, tad ir kamera geriau reaguoja i mygtuka. Tad daliai zmoniu tokia prob su mygtukais issisprendzia. Apgailestauju, taciau nemokamu logu nebegaliu duot, nes buvo isnaudotas ju limitas. O is savo kisenes visiem ir nepadesiu, nors keli zmones dar gavo, gal kada man buteli pastatys  ;D

thunderiz:

--- Citata iš: KT819GM  Rugsėjo 01, 2006, 10:01 ---Esmeje yra taip:
Parasykite cia kokios pas jus dabar soft versijos yra aparatuose, ir paziuresim. Nuo tam tikru versiju pakelus iki aukstesnes pagreiteja aparato reakcijos laikas, t.y. greiciau dirba menu, tad ir kamera geriau reaguoja i mygtuka. Tad daliai zmoniu tokia prob su mygtukais issisprendzia. Apgailestauju, taciau nemokamu logu nebegaliu duot, nes buvo isnaudotas ju limitas. O is savo kisenes visiem ir nepadesiu, nors keli zmones dar gavo, gal kada man buteli pastatys  ;D

--- Baigti citatą ---
pas mane gi w800i :P bet pats aparatas yra k750i

KT819GM:
Tai koks man skirtumas ar pas tave w800i softas ar ne, man versija reikalinga gi. Galima atnaujint ir w800i softa esanti K750i aparate. Nors apskritai nesuprantu as jusu, kurie taip pasidare turi, kadangi K750i menu yra kurkas malonesnis nei w800i.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją