Telefonų modeliai > Sony Ericsson
Problema su kameros nuspaudimo mygtuku
thunderiz:
--- Citata iš: Wyshniukas Rugpjūčio 30, 2006, 22:50 ---
--- Citata iš: thunderiz Rugpjūčio 30, 2006, 22:46 ---aj va... jau issiaiskinau... kaip viska... nu jo... kazkaip kitu kampu eina fotkint... bet kol susirandi ta kita kampa... lb sunku ji susirast.. bet kas labiausiai piktina tai kad viena karta taip fotkinau saliutus viskas valio ir po keliu min vel ijungiu kamera ir jau nebefotkina... ;( kazkoks sh... o jei nunesciau i taisykla, kiek mazdaug paimtu???
--- Baigti citatą ---
Kad nėra ką čia tvarkyti...arba atsinaujini FW per SEUS arba bandai gyventi su esama padėtim, bet čia tik mano nuomonė. O meistrai paima daug kai mato kad nieko nesupranta žmogus :)
--- Baigti citatą ---
tai jus man issaiskinkit kad jie negalvotu kad ash nieko nesuprantu...
thunderiz:
nu tai nieks nenori paaiskint??? ??? ::) ;)
domas22:
--- Citata iš: thunderiz Rugpjūčio 31, 2006, 15:18 ---nu tai nieks nenori paaiskint??? ??? ::) ;)
--- Baigti citatą ---
Manau kad jau gavai patarima ???
Wyshniukas:
--- Citata iš: thunderiz Rugpjūčio 31, 2006, 15:18 ---nu tai nieks nenori paaiskint??? ??? ::) ;)
--- Baigti citatą ---
Ateini ir nesakai kad neveikia mygtukas, nezinai kame reikalas...sakai megsta neveikti mygtukas, atitaikius kampa suveikia, o kartais vel normaliai veikia... Bet realiai kam nesti tvarkyti, turi buti shortcut ant skaiciu kurie atliktu ta pacia funkcija.
FW (Firmware/SW) - programinė įranga. Tai panašiai tas pats, kas Windows jūsų kompiuteryje. Tai telefono "operacinė sistema" su savo trūkumais ir klaidomis, kurias ištaisome suinstaliuodami į telefona atnaujinimus(o su atnaujinimais gauname vėl naujų klaidų).
SEUS - Sony Ericsson Update Service http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=lt&lc=lt&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true
thunderiz:
man meta stai ka:
tai ka db daryt?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją